Digital υπηρεσίες 24αρων καρατιών

Πώς θα σας φαινόταν αν το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που επιλέξατε για τις διακοπές σας, σας πρόσφερε ένα επιχρυσωμένο iPad για το διάστημα της διαμονής σας;

Tο παγκοσμίου φήμης 7 stars Burj Al Arab στο Ντουμπάι, προκειμένου να δελεάσει την πελατεία του, προσφέρει ένα 24αρων καρατίων επιχρυσωμένο iPad, ως “virtual concierge” . Σύμφωνα με το appleteam.gr, oι συσκευές τελευταίας τεχνολογίας περιέχουν πληροφορίες για τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, τις υπηρεσίες καθαριότητας και όλες τις ανέσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Εάν οι πελάτες επιθυμούν να το αποκτήσουν, θα βρουν τα επιχρυσωμένα ipads στη μπουτίκ του ξενοδοχείου. Τα iPads κοσμήθηκαν από την εταιρεία Gold & Co, με έδρα το Λονδίνο. Μάλιστα, ο κατασκευαστής δηλώνει χαρακτηριστικά ότι τα 24αρων καρατίων iPads ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το χλιδάτο ξενοδοχείο, αφού και τα δυο είναι ξεχωριστά, όσον αφορά στην ποιότητα και στην μαγεία που προσφέρουν.

Ζώντας στην απόλυτη πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου, του οποίου οι τιμές κυμαίνονται από 1.500 δολάρια εώς και 19.000 δολάρια τη βραδιά, σίγουρα σας αξίζει μια τεχνολογική υπερβολή.