Άνοιξε το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο

Ανάμεσα σε δυο εντυπωσιακούς πύργους, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Ντουμπάι, το JW Marriott Marquis, μόλις άνοιξε και υπερηφανεύεται ότι είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Την κορυφή της πολυτέλειας και της καινοτομίας φιλοδοξεί να κατακτήσει το νέο ξενοδοχείο της Marriott «Marquis Hotel Dubai», που άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Οι δύο πύργοι που απλώνονται τα 1.608 δωμάτια του, δεσπόζουν επιβλητικοί στην λεωφόρο Sheikh Zayed. Διαθέτει 72 ορόφους και έχει ύψος 355 μέτρα.

Μια σειρά από μπαρ και εστιατόρια , αλλά και το πανέμορφο Spa Saray και το Health Club, συμπληρώνουν τις εγκαταστάσεις του. Από τα 1.608 δωμάτια, τα 882 είναι King Size, τα 486 δίκλινα, οι 236 είναι Club Suites και οι 4 Βασιλικές. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από μοντέρνα επίπλωση και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονη τεχνολογία, όπως τηλεοράσεις LCD, iPod stations, Wi-Fi κ.α.

Περισσότερα από 8.000 τετραγωνικά μέτρα του συνολικού χώρου είναι διαθέσιμα για εκδηλώσεις, με 24 αίθουσες συσκέψεων με υπαίθριες βεράντες. Διαθέτει 10 εστιατόρια, με ιαπωνική, ινδική, κινέζικη, ταϊλανδέζικη, διεθνή, γαλλική, κ.α.

Δείτε το ξενοδοχείο μέσα από φωτογραφίες