Καπνοπωλείο, ο ναός του καπνού και των πούρων στο Ναύπλιο

Ένα ιδιαίτερο concept store για ψαγμένους ταξιδιώτες στην καρδιά της Παλιάς Πόλης

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγε κανείς ότι μια βόλτα στο Ναύπλιο είναι αρκετή για να μυηθείτε στον εντυπωσιακό και άκρως ενδιαφέροντα κόσμο των πούρων και να ταξιδέψετε νοητά σε μέρη μακρινά μέσα από ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις;

Μπορεί ουτοπικό. Κι όμως κάτι τέτοιο γίνεται πραγματικότητα με μία μόνο επίσκεψη στο Καπνοπωλείο, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της αργολικής πρωτεύουσας. Το ιδιαίτερο αυτό –για τα δεδομένα της πόλης– concept store εξειδικεύεται στον κόσμο του καπνού και των πούρων, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και διακριτικής πολυτέλειας, μυώντας τους επισκέπτες του Ναυπλίου σε μια διαφορετική εμπειρία.

Με τους ιδιοκτήτες του να μετράνε 45 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο καπνικό είδος, δεν θεωρούνται τυχαία οι expert του Ναυπλίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Γι' αυτό αν θέλετε να μυηθείτε στον εντυπωσιακό κόσμο των πούρων και του καπνού, δεν έχετε παρά να κάνετε μια στάση στον προσεγμένο και φιλικό χώρο του με την ζεστή ατμόσφαιρα.

Εκεί, θα ανακαλύψετε χειροποίητα πούρα από την Κούβα, τη Νικαράγουα, τη Δομινικανή Δημοκρατία αλλά και την Ελλάδα –όλα τοποθετημένα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση δωμάτιο- walk in υγραντήρα. Με επιλογές που διαφοροποιούνται ανάλογα με την ένταση αλλά και το budget, σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να ανταποκρίνεται στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Στα όσα συνοδεύουν την ενασχόλησή σας με το πούρο, στις προθήκες του Καπνοπωλείου θα βρείτε μια ενημερωμένη γκάμα σε πουροθήκες, υγραντήρες, κόφτες και τασάκια.

Σημειώστε, μάλιστα, ότι για μια ολοκληρωμένη πρόταση μπορείτε να συνοδεύσετε με κάποια από τις σπάνιες ετικέτες σε ιδιαίτερα ποτά –στις νέες αφίξεις οι σπάνιες προτάσεις σε επιλεγμένα ουίσκι και ρούμι από διάφορα σημεία του κόσμου.

Tip: Για ένα έξυπνο και πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα προμηθευτείτε έναν ναργιλέ, έναν αναπτήρα, μία πίπα ή ένα γαλλικό μαχαίρι Opinel από την μεγάλη συλλογή του.

Πληροφορίες

Σταϊκοπούλου 1 & Φαρμακοπούλων, Παλιά Πόλη, Ναύπλιο

Τηλ. 27520 24834

Fb page: Καπνοπωλείο Ναύπλιο