Ένα μπαρ που ξεχωρίζει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Αυτό το Σάββατο το Bord de l’eau γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων

Κρυμμένο μέσα σε μια εμπορική στοά επί της Εγναντίας και περιτριγυρισμένο από δημιουργικές επιχειρήσεις και γραφεία, το Bord de l'eau είναι από εκείνα τα «ψαγμένα» μέρη που πάντα μας ενθουσιάζουν όταν τα ανακαλύπτουμε σε έναν προορισμό.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ιδιαίτερους (πολυ)χώρους της Θεσσαλονίκης, που ξεχωρίζει για τον εναλλακτικό χαρακτήρα του και την ιδιαίτερη αισθητική του. Όλα εδώ τιμούν το σύγχρονο design και την urban κουλτούρα, τα περισσότερα από τα όσα βλέπετε είναι χειροποίητα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό σκηνικό που όμοιο του δεν υπάρχει στην πόλη.

Ζωντανός πυρήνας της εντυπωσιακής στοάς του Bord de l'eau είναι το κομψό drinkroom. Μπορείτε να το επισκεφτείτε από νωρίς το πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα φλιτζάνι καφέ, ενώ το βράδυ θα το προτιμήσετε για να χαλαρώσετε με ένα cocktail με χειροποίητα υλικά σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής. Στο ανανεωμένο μενού θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από φυσικούς χυμούς, μπίρες και ποτά, καθώς και φρέσκες σαλάτες, κρύα και ζεστά σάντουιτς και πιάτα ημέρας. Στον ολοζώντανο χώρο του συχνά πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, πάντα πιστές στην αισθητική και τον χαρακτήρα του Bord de l'eau.

Αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου το Bord de l'eau γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day 2017) και παρουσιάζει ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στους λάτρεις του βινυλίου.

Ανεξάρτητες δισκογραφικές, καταστήματα δίσκων και ιδιώτες συλλέκτες θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο νέο έξυπνο συνεργατικό χώρο που προστίθεται στον πολυχώρο του Bord de l'eau με σκοπό να μυήσουν τους νεότερους στη «μαγεία» του βινυλίου και στον τρόπο που συνδεόμαστε με τη μουσική που ακούμε αλλά και να θυμίσουν στους παλαιότερους πως τίποτα δεν συγκρίνεται με το ζεστό ήχο ενός δίσκου.

Μερικοί από τους καλύτερους δισκοθέτες της πόλης θα δώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας το δικό τους χρώμα επιλέγοντας τις αγαπημένες τους μουσικές, ενώ μόλις βραδιάσει τη σκυτάλη θα αναλάβουν οι Alien Mustangs για μία εκρηκτική live εμφάνιση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει after party με τους Kasseta Rec και Γιάννη Τζώντζο (είσοδος ελεύθερη).

Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Πέμπτη & Κυριακή: από τις 10.00-02.00, Παρασκευή-Σάββατο: 10.00-04.00
Εγνατία 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 541237
http://drinkroom.gr
Fb page: Bord de l'eau

Παρακαλούμε περιμένετε ...