Κορυφαίο ταξιδιωτικό μέσο κατατάσσει ελληνικό νησί στα κορυφαία του κόσμου

Δείτε ποιο νησί των Κυκλάδων κέρδισε και πάλι μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους

Για ακόμη μία φορά, ένα από τα πιο όμορφα και πολυφωτογραφημένα ελληνικά νησιά συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου, σύμφωνα με το διακεκριμένο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure και την έρευνα που διενεργήθηκε στους αναγνώστες του.

Στη λίστα του κορυφαίου νεοϋορκέζικου περιοδικού, ωστόσο, την τιμητική τους φέτος έχουν οι Φιλιππίνες, καθώς τρία από τα

10 νησιά που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του βρίσκονται στο συγκεκριμένο ασιατικό αρχιπέλαγος. Η επικράτηση των Φιλιππίνων αποδεικνύει, μάλιστα, ότι οι απαιτητικοί ταξιδιώτες είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν αρκετά μίλια μακριά από την βάση τους έτσι ώστε να απολαύσουν τις βουτιές τους σε κρυστάλλινα, διαυγή νερά και να χαλαρώσουν σε παραλίες με πάλλευκες, σαν πούδρα αμμώδεις εκτάσεις.

Το κάστρο Aragonese κατά το ηλιοβασίλεμα στο νησάκι Ischia στην Ιταλία

Την πρώτη θέση, λοιπόν, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού κατέλαβε το Palawan στις Φιλιππίνες, με το Boracay, επίσης στις Φιλιππίνες, να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το νησί Ischia στην Ιταλία.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Waiheke Island στη Νέα Ζηλανδία, ακολουθεί το ελληνικό νησί με τα πανέμορφα τοπία και τις ιδιαίτερες παραλίες στην πέμπτη θέση, ενώ στην έκτη συναντάται το τρίτο νησί των Φιλιππίνων που συμπεριλήφθηκε στη λίστα, το οποίο δεν είναι άλλο από το Cebu.

To Maui στη Χαβάη, το Hilton Head στη Νότια Καρολίνα και το Kauai, επίσης στη Χαβάη, κατέλαβαν την έβδομη, όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα, ενώ το top 10 ολοκληρώνεται με το εξωτικό Μπαλί στην Ινδονησία.

Μάθετε ποιος ελληνικός προορισμός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Travel & Leisure στο www.greekguide.com