Women only: Υπερπολυτελές γιοτ μόνο για γυναίκες

Μπορεί τα δέκα πιο ακριβά γιοτ του κόσμου, να ανήκουν σε άντρες, όμως υπάρχει ένα γιοτ υπερπολυτελείας στον κόσμο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά… σε γυναίκες!

Θέλοντας να καλύψει το "κενό" στην αγορά, η luxury designer Lidia Bersani αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο luxury mega yacht στον κόσμο, έχοντας στο μυαλό της μόνο τις γυναίκες.

Το κομψό, λευκό και με τόνους του χρυσού γιοτ έχει μήκος 80 μέτρα, θα διακοσμηθεί με πολυελαίους από κρύσταλλα Swarovski, γούνες, πολύτιμους λίθους, πολλά λουλούδια και μοναδικά έπιπλα κατά παραγγελία και φυσικά, απευθύνεται μόνο σε γυναίκες αγοραστές.

Θα ονομαστεί "La Belle" και θα χαρακτηρίζεται από απαλές γραμμές, floral σχέδια, γυαλί και φωτεινό λευκό.

Θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 καλεσμένους σε έξι πολυτελείς καμπίνες, οι οποίοι θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να χαλαρώσουν σε έναν ειδικό χώρο σπα με υδρομασάζ, πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υπέρυθρη σάουνα, δωμάτιο χιονιού και παγωμένα σιντριβάνια, να ασκηθούν στην αίθουσα γυμναστικής με το εξωτερικό τζακούζι, να διαβάσουν τα βιβλία τους δίπλα στο τζάκι, να απολαύσουν υπηρεσίες ομορφιάς, ταινίες στην αίθουσα σινεμά/θεάτρου και να πιουν το ποτό τους στο μπαρ.

Κάθε ένα από τα πέντε καταστρώματα –τα οποία θα συνδέονται με ενδιάμεσες σκάλες- θα έχει έναν εξωτερικό χώρο για χαλάρωση, ηλιοθεραπεία και… αγνάντεμα στη θάλασσα.

Το γιοτ θα διαθέτει ακόμη ελικοδρόμιο.

Η σχεδιάστρια δήλωσε στη MailOniline, ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η τελική τιμή, όμως η ιδέα πίσω από το "La Belle" είναι να κατασκευαστεί το πιο πολυτελές γιοτ που υπάρχει στον κόσμο.