Πολυτελής φθινοπωρινή εξόρμηση στη Μεσσηνιακή γη!

Επωφεληθείτε από την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, εποχή ανασυγκρότησης και προετοιμασίας, για να προσφέρετε σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στο ατμοσφαιρικό και πολυτελές περιβάλλον του The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Η φθινοπωρινή μεσσηνιακή φύση μεγαλουργεί και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για εξορμήσεις, ενώ το εμβληματικό The Romanos Resort σας προσφέρει ελκυστικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Είτε σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση για δύο, ή θέλετε να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας, να απολαύσετε υψηλού επιπέδου γαστρονομία και να αναζητήσετε την ευεξία στο φημισμένο Anazoe Spa, το The Romanos Resort δημιούργησε για εσάς τα Fabulous Fall Escapes, μοναδικές εξορμήσεις γι’ αυτό το φθινόπωρο!

Αφήστε πίσω σας την πολύβουη πόλη και το άγχος, ταξιδέψτε μέσα από κατάφυτες, δασωμένες πλαγιές, αφήστε το μάτι σας να περιπλανηθεί στους ασημένιους ελαιώνες που καταλήγουν στη θάλασσα, και αφεθείτε, φθάνοντας, στη μαγική, υποβλητική ατμόσφαιρα και τη γαλήνη του The Romanos Resort.

Για εσάς που θέλετε να συνδυάστε την αυθεντική πολυτέλεια με πνευματικές αναζητήσεις και δραστηριότητες, η Μεσσηνία σας καλεί να εξερευνήσετε, μέσα από μυθικά ανάκτορα και αρχαίες πολιτείες, μια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά 4.500 χρόνων.

Φθινοπωρινές αποδράσεις στο The Romanos, a Luxury Collection Resort

Σε ένα παρθένο σκηνικό, πλαισιωμένο από ελαιώνες και πλούσια βλάστηση, με υπέροχη θέα στο Ιόνιο, το βραβευμένο για την εξαίσια αρχιτεκτονική του The Romanos Resort αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις φθινοπωρινές σας αποδράσεις. 

Πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές, δύο signature γήπεδα γκολφ, βραβευμένες θεραπείες και περιποιήσεις στο Anazoe Spa, πληθώρα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, συνθέτουν την εμπειρία διακοπών στο νέο διεθνή προορισμό της Μεσογείου.

Τα Fabulous Fall Escapes περιλαμβάνουν:

Στις 4 διανυκτερεύσεις, η 1 δώρο - Τιμές από € 225

Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια τετραήμερη απόδραση στη μυθική Μεσσηνία, με δωρεάν από εμάς τη 1 διανυκτέρευση. Η προσφορά περιλαμβάνει καθημερινά πρωινό σε μπουφέ, για δύο άτομα.

Για όλη την οικογένεια - Τιμές από € 225

Απολαύστε την οικογενειακή σας απόδραση με έκπτωση 50% στο δεύτερο δωμάτιο και δωρεάν διατροφή για τα παιδιά. 

Απόλυτη ευεξία στο Anazoe Spa - Τιμές από € 285

Απολαύστε τη διαμονή σας στο The Romanos Resort και αναζωογονηθείτε στο Anazoe Spa, με μοναδικές θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς της αρχαίας Ελλάδας.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Πρωινό σε μπουφέ
  • Καλάθι καλωσορίσματος με προϊόντα Anazoe Spa
  • Θεραπεία 50 λεπτών στο Anazoe Spa
  • Δυνατότητα αναχώρησης έως 16:00

Μοναδική γαστρονομική εμπειρία - Τιμές από € 290

Απολαύστε νοστιμότατα μενού που έχουν δημιουργήσει οι σεφ ειδικά για εσάς. 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, για 2 άτομα
  • Δύο Luxury Collection cocktails στο Anax lounge, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα
  • Δείπνο για 2 άτομα με μενού 4 πιάτων
  • Επιλογή τοπικών κρασιών που συνοδεύουν κάθε πιάτο
  • Κρασί «1827» παραγωγής μας, από τους αμπελώνες Navarino Dunes
  • Δυνατότητα αναχώρησης έως 16:00

Για δύο... - Τιμές από € 250

Η ρομαντική πρόταση για αυτό το φθινόπωρο. Σας καλωσορίζουμε με παγωμένη σαμπάνια και φρέσκα λουλούδια στο δωμάτιο, ενώ καθημερινά απολαμβάνετε πρωινό στο κρεβάτι. Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων 2 νύχτες.

Δείτε περισσότερα στο www.romanoscostanavarino.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 27230 97000 ή με email: [email protected]