Γλυκιά απόδραση στο Λονδίνο με γεύση σοκολάτα!

Απολαύστε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Λονδίνου. Το ξενοδοχείο Jumeirah Lowndes γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Σοκολάτας, προσφέροντας στους επισκέπτες του την απόλυτη γευστική πρόταση διαμονής!

Η μεγαλύτερη γιορτή σοκολάτας του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει προγραμματιστεί για φέτος από τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου, με ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με βασική πρωταγωνίστρια την αγαπημένη όλων σοκολάτα.

Για να τιμήσει αυτήν την ξεχωριστή περίσταση το ξενοδοχείο Jumeirah Lowndes δημιούργησε μια ξεχωριστή εμπειρία σοκολάτας.

Καλεί τους επισκέπτες του να αφεθούν σε αυτήν την ένοχη απόλαυση, σε ένα πακέτο διαμονής, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολυτελή διαμονή και περιήγηση στις τοπικές σοκολατερί στις περιοχές Mayfair και Chelsea.

Το πακέτο “Η χαρά της σοκολάτας” είναι διαθέσιμο όλο τον μήνα Οκτώβριο, προσφέροντας μια διανυκτέρευση, αγγλικό πρωινό στο Lowndes Bar & Kitchen και πρόσβαση στο The Peak Health Club & Spa, ενώ οι πολυτελείς υπηρεσίες του ξενοδοχείου θα μετατρέψουν το ταξίδι σε εμπειρία ζωής.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ