Περιποίηση αποκλειστικά για παιδιά στο Παρίσι!

Κάθε μικρό κορίτσι ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα, φοράει τις γόβες της μαμάς της και στέκεται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη ψάχνοντας το κατάλληλο φόρεμα. Κάντε το όνειρο της πραγματικότητα κάνοντας ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπου μητέρες και κόρες θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης!

Ακόμα κι αν είναι πολύ μικρά για make - up και περιποιήσεις ομορφιάς, στην Πόλη του Φωτός θα βρείτε πολλά μέρη ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, αφού η πόλη είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο, ως πρωτεύουσα της μόδας και της ομορφιάς.

Spa μόνο για παιδιά

Το πολυτελές ξενοδοχείο St James Albany έχει πραγματοποιήσει μια άκρως καινοτόμα ιδέα, δημιουργώντας ένα spa για παιδιά που ονομάζεται “Μετά τη βροχή” (After the rain). Η χρήση του spa είναι αποκλειστική για παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών, ένα απόγευμα Τετάρτης κάθε μήνα. Οι θεραπείες που προσφέρονται έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και περιλαμβάνουν πιο σύντομες συνεδρίες θεραπειών και προσαρμοσμένες τεχνικές μασάζ με ειδικά προϊόντα περιποίησης. Μάλιστα οι θεραπευτές είναι εκπαιδευμένοι για να προσαρμόσουν τις τεχνικές τους στις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών. Τα αγγελούδια σας δεν πρέπει να χάσουν το μπάνιο - milkshake φράουλα ή το μασάζ – μικρός πρίγκιπας!

Κομμωτήριο για παιδιά

Το “1,2,3 ciseaux” είναι ένα κομμωτήριο ειδικά για τα παιδιά. Παιδιά από την ηλικία των 3 μηνών καλωσορίζονται σε ένα διασκεδαστικό και πολύχρωμο σκηνικό, όπου φυσικά τα πάντα είναι προσαρμοσμένα στο δικό τους μέγεθος. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος, ώστε τα παιδιά να νιώθουν απόλυτη ασφάλεια και ότι η επίσκεψη τους στο κομμωτήριο είναι μια πραγματική απόλαυση. Η αίθουσα αναμονής είναι στην πραγματικότητα ένα playroom για τα παιδιά, με μικρά σπίτια, εκπαιδευτικά βιβλία, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και κόμικς. Τα έπιπλα είναι ειδικά σχεδιασμένα, επιτρέποντας στα παιδιά να παρακολουθούν κινούμενα σχέδια, την ώρα που κάνουν κατασκευές ή ζωγραφίζουν καθισμένα σε άνετες πολυθρόνες.

Μάθετε στα παιδιά σας την τέχνη του αρωματοποιού

Μια μοναδική στιγμή για να μοιραστείτε με την οικογένεια σας θα είναι να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη γαλλική τέχνη της αρωματοποιίας, δημιουργώντας το δικό σας άρωμα! Στην άνεση ενός παραδοσιακού παριζιάνικου σπιτιού ή ακόμα και σε μια βεράντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να γίνετε αρωματοποιός (parfumeur). Μετά την δειγματοληψία των διαφόρων αρωμάτων, θα επιλέξετε τα αγαπημένα σας και θα τα ανακατέψτε για να δημιουργήσετε το δικό σας. Πρόκειται για μια μοναδική δραστηριότητα που θα κάνει αξέχαστες τις διακοπές σας.