Ελληνικό Πάσχα με άρωμα πολυτέλειας στη Μεσσηνία

Μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής ελληνικής παράδοσης, ετοιμάζει για το φετινό Πάσχα το πολυτελές ξενοδοχείο «The Romanos, a Luxury Collection Resort», στην Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Τιμώντας τη γνήσια Μεσσηνιακή παράδοση και τα αυθεντικά τοπικά έθιμα το The Romanos Resort, σας προσκαλεί να περάσετε τις Πασχαλινές ημέρες σε ένα περιβάλλον αληθινής πολυτέλειας, προσφέροντάς σας στιγμές ηρεμίας, αναζωογόνησης αλλά και διασκέδασης.

Στο ατμοσφαιρικό resort θα βιώσετε μια ξεχωριστή Πασχαλινή εμπειρία. Αντλώντας έμπνευση από την αστείρευτη πολιτιστική κληρονομιά, θα ζήσετε το πνεύμα των Αγίων Ημερών και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στην αναβίωση των πατροπαράδοτων εθίμων στην “Αγορά”, που αποτελεί την καρδιά του συγκροτήματος, αλλά και στις πόλεις και τα γραφικά χωριά της Μεσσηνίας.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη η ατμόσφαιρα φορτίζεται έντονα με χρώμα και «άρωμα» Πασχαλινό, όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν Πασχαλινά αυγά και χορεύουν παραδοσιακούς χορούς. Τη Μεγάλη Παρασκευή, στην κορύφωση του Θείου Δράματος, η κατάνυξη κατακλύζει τις ψυχές και ο στολισμός και η περιφορά του Επιταφίου θα σας προετοιμάσουν για την υποδοχή της μεγάλης αναστάσιμης ημέρας!

Το The Romanos Resort θα γίνει το δικό σας, προσωπικό καταφύγιο. Χτισμένο σε ένα παρθένο σκηνικό, πλαισιωμένο από ελαιώνες, γηγενή δέντρα και πλούσια βλάστηση, το βραβευμένο για την εξαίσια αρχιτεκτονική του resort, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψετε νέες, αυθεντικές εμπειρίες.

Πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, τα περισσότερα με ιδιωτικές πισίνες, διαθέτουν σύγχρονη, εξαιρετικής αισθητικής επίπλωση και μαγευτική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, στους κήπους, ή στα υπέροχα, γεμάτα ελαιόδεντρα και τοπική βλάστηση, γήπεδα του γκολφ.

Ζήστε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο Anazoe Spa στο Navarino Dunes και απολαύστε εξειδικευμένες περιποιήσεις, θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας (oleotherapy®) και πισίνες με θαλασσινό νερό, για τόνωση και απόλυτη ευεξία.

Το The Romanos Resort πρωτοπορεί και στον τομέα της γαστρονομίας, με πλήθος επιλογών από την ελληνική και τοπική κουζίνα, αλλά και μεσογειακές, διεθνείς, Λιβανέζικες ή Ασιατικές γεύσεις. Το Anax lounge, με τη σαγηνευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, προσφέρεται για ένα Luxury Collection Cocktail πριν το δείπνο σας, ενώ στο εστιατόριο Eleon θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια, ψημένα όπως τα προτιμάτε.

Το καθημερινό οδοιπορικό σας εμπλουτίζεται περαιτέρω μέσα από μια σειρά αυθεντικών δραστηριοτήτων που αποκαλύπτουν την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο: φιλοσοφικοί περίπατοι, σεμινάρια οινογνωσίας και τοπικής κουζίνας, αλλά και περιήγηση στα κοντινά πολιτιστικά αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Μαγευτικό Πάσχα στο The Romanos Resort

Το ξενοδοχείο The Romanos Resort περιμένει να σας καλωσορίσει στο εξαιρετικό του περιβάλλον με μοναδικές Πασχαλινές προσφορές 3 ή 4 διανυκτερεύσεων με πλήρη διατροφή ή ημιδιατροφή.

Αποδράστε παρέα με τους αγαπημένους σας και γιορτάστε το Πάσχα στη Μεσσηνία εμπνευσμένο από τοπικές παραδόσεις, ήθη και έθιμα, παιδικές δραστηριότητες για παιδιά και φυσικά Πασχαλινά μενού τοπικών συνταγών.

Οι Πασχαλινές προσφορές, προσφέρουν τη δυνατότητα διαμονής:
• 3 διανυκτερεύσεων με ημερομηνία άφιξης τη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου έως Δευτέρα 21 Απριλίου
• 4 διανυκτερεύσεων με ημερομηνία άφιξης τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου έως Δευτέρα 21 Απριλίου ή Παρασκευή 18 Απριλίου έως Τρίτη 22 Απριλίου

Η προσφορά 3 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή ξεκινάει από € 1.242* και συμπεριλαμβάνει:
• πρωινό στο εστιατόριο Morias
• Πασχαλινά γλυκίσματα καλωσορίσματος
• δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό).
• Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο, μετά τη Θεία Λειτουργία (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)
• Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)

Η προσφορά 3 διανυκτερεύσεων με πλήρη διατροφή ξεκινάει από € 1.299* και συμπεριλαμβάνει:
• πρωινό στο εστιατόριο Morias
• Πασχαλινά γλυκίσματα καλωσορίσματος
• δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)
• νηστίσιμο γεύμα το Μεγάλο Σάββατο (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)
• Αναστάσιμο δείπνο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά τη Θεία Λειτουργία (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)
• Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής παραγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)

* οι τιμές βασίζονται για διαμονή δυο ατόμων και προσαρμόζονται ανάλογα καθώς αυξάνεται ο αριθμός των φιλοξενούμενων

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή σας και προτάσεις για την Πασχαλινή περίοδο, στο τηλέφωνο 27230 97000 πατήστε εδώ