Το King George ξαναγεννιέται!

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, το King George, ξαναγεννήθηκε!

Το ιστορικό κτήριο αντιπροσωπεύει την απόλυτη ουσία ενός συναρπαστικού boutique ξενοδοχείου, που έχει φιλοξενήσει ένα πάνθεον διασημοτήτων. Με την μεγαλοπρεπή νεοκλασική πρόσοψή του, το ξενοδοχείο καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες το 1936 και βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στην πλατεία Συντάγματος.

To King George ανήκει πλέον στην αλυσίδα ξενοδοχείων της Luxury Collection & Resorts, της Starwood, η οποία διαχειρίζεται κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Πρόκειται για μια συνεργασία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε. με την Starwood.

Με 59 δωμάτια και 43 σουίτες και με απαράμιλλη θέα στην πόλη και τον Παρθενώνα, προσφέρει επίσης τη μοναδική εμπειρία της Penthouse Suite με ιδιωτική εξωτερική πισίνα και θέα την Ακρόπολη.

Ταξιδέψτε στον 9o όροφο με το ιδιωτικό ασανσέρ και ανακαλύψετε μία μοναδική εμπειρία.

Αποτυπώστε τη λαμπερή θέα της πόλης και χαλαρώστε καθώς η πισίνα γαληνεύει τις αισθήσεις σας. Για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν κάτι ξεχωριστό, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα για μια οικεία, κλειστού τύπου δεξίωση σε αυτόν τον χώρο των 350τ.μ., κάτω από το φωτισμένο ουρανό.

Ως ένα ξενοδοχείο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες, έχει αναγνωριστεί ως το μέρος για να απολαύσετε ένα εμβληματικό δωμάτιο ντυμένο με πολυτελές ξύλινο δάπεδο.

Η εμπειρία του Tudor Hall

Επισκεφθείτε τον 7ο όροφο και ανακαλύψτε το Tudor Hall, με το νεοκλασικό διάκοσμό του, την εξαιρετική θέα της Ακρόπολης, την αυθεντική κουζίνα και τα μοναδικά κοκτέιλ. Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, αυθεντικά ελληνικά εποχιακά πιάτα με μια μοντέρνα νότα.

Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του Chef, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει, είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που ο κατάλογος του εστιατορίου θα ανανεώνεται συνεχώς, με σκοπό να συνάδει με τα φυσικά προïόντα της εποχής. Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η πλούσια λίστα από ελληνικά κρασιά που έχει επιμεληθεί ο sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης. Είναι ανοικτό καθημερινά για πρωινό, μεσημεριανό και βραδυνό. Το ταξίδι αναμνήσεων ξεκινά από τα παραδοσιακά ορεκτικά του καταλόγου, όπως το μπριάμ, τη σαλάτα ψητού τόνου με μυρωδικά από την Ελληνική ύπαιθρο, πράσινα φασόλια, ταπενάτ ελιάς και κάππαρης ή το τραγανό χταπόδι και σουπιά στα κάρβουνα με μελιτζάνα.

Από έναν γνήσιο ελληνικό κατάλογο δεν θα μπορούσε να λείπουν τα αυγά με χωριάτικο λουκάνικο και σπιτικό ψωμί από χαρούπι. Η επιλογή του κυρίως γεύματος δεν θα είναι εύκολη ανάμεσα σε απολαυστικά πιάτα με γνήσια παραδοσιακά στοιχεία, όπως τα χειροποίητα ραβιόλι με σπανάκι, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί, το ψητό κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γιαούρτι, μέλι και θυμάρι ή τη αιγαιοπελαγίτικη σφυρίδα Σπετσιώτα με ελιές Kαλαμών. Τον επίλογο αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, έχει επιμεληθεί ο ζαχαροπλάστης του εστιατορίου, Ευγένιος Βαρδακαστάνης με τη δημιουργία ενός πρωτότυπου μενού.

Επιλέξτε τη γεύση που σας ταιριάζει ανάμεσα στη σοκολάτα, το ρεβανί, τη μελιτζάνα, το ροδάκινο ή το γιαούρτι. Το φιλόξενο περιβάλλον του King George βρίσκει την καλύτερη έκφραση του στις εξαιρετικές και πάντα εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ενδελεχή πείρα στους τοπικούς θησαυρούς της Αθήνας, το King George υπόσχεται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των παγκόσμιων εξερευνητών μας καθώς προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών. Μοναδικά εξατομικευμένες υπηρεσίες και ταξιδιωτικές ανακαλύψεις είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει κατά την επίσκεψη του στο King George.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ