Χαλαρώστε στις πιο πολυτελείς πισίνες spa του κόσμου

Μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου ανταγωνίζονται για το ποιο θα αναδειχθεί νικητής στη “μάχη” του πιο εντυπωσιακού spa και τζακούζι. Τι είναι όμως αυτό που κάνει μια πισίνα ή ένα τζακούζι ιδιαίτερο;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Intercontinental στο Χονγκ Κονγκ, που κοστίζει περισσότερα από 10.000 ευρώ τη βραδιά και διαθέτει μεταξύ άλλων ένα τζακούζι στον τελευταίο όροφο με απαράμιλλη πανοραμική θέα στην πόλη. Φυσικά υπάρχει και ένα δεύτερο στον εσωτερικό χώρο.

Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Hugh Hefner Sky Villa στο Palms Casino resort στο Λας Βέγκας από ένα τεράστιο εσωτερικό και εξωτερικό τζακούζι, που προσφέρει μια μαγευτική θέα στην πόλη. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το τζακούζι θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να δαπανήσετε περίπου 30.000 τη βραδιά.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι εύλογα αναμένει κανείς ένα πολυτελές spa, μια πισίνα ή ένα τζακούζι όταν ξοδεύει χιλιάδες ευρώ τη βραδιά για μια σουίτα. Τι θα λέγατε όμως για ένα πραγματικά πολυτελές μπάνιο ή τζακούζι με μια μοναδικής αισθητικής μπανιέρα, μόνο για εσάς;

Η ισπανική εταιρεία Artspa εμπνεύστηκε από τις δημοφιλείς και άκρως πρωτοποριακές δημιουργίες του Ισπανού αρχιτέκτονα Gaudi και δημιούργησε μπανιέρες πραγματικά έργα τέχνης. Η εταιρεία μετά από παραγγελία παραδίδει στον χώρο σας ένα υπαίθριο spa. Το τελικό προϊόν μοιάζει με τα έργα του Gaudi, που θαυμάζουν οι τουρίστες στο περίφημο Πάρκο Γκουέλ της Βαρκελώνης, φυσικά όμως η πολυτέλεια τους απέχει πολύ από ένα παγκάκι στο πάρκο!

Η πιο πρόσφατη δημιουργία τους έχει μορφή ενός χταποδιού, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα και κοστίζει πάνω από 25.000 ευρώ. Οι κατασκευαστές των σχεδίων έχουν εμπειρία δεκαετιών ως καλλιτέχνες, στυλίστες και αρχιτέκτονες.