Παγκόσμια προβολή της Ερμιονίδας χάρη στο σουηδικό Survivor

Παγκόσμια προβολή της Ερμιονίδας χάρη στο σουηδικό Survivor

Στο σουηδικό ριάλιτι επιβίωσης συμμετάσχουν δώδεκα άνδρες και γυναίκες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

Η επιλογή της Ερμιονίδας  ως τον πλέον κατάλληλο τόπο για τα «γυρίσματα» του σουηδικού «Survivor» σηματοδοτεί την έναρξη της διεθνούς προβολής της περιοχής, μετά τη συνεργασία του Δήμου με τον όμιλο συμβούλων MTC GROUP.

Η συγκεκριμένη παραγωγή της  κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας με τίτλο «Eternal Glory» αποτελεί δημοφιλή παραλλαγή του γνωστού στην Ελλάδα Survivor.

Στο σουηδικό ριάλιτι επιβίωσης θα συμμετάσχουν δώδεκα άνδρες και γυναίκες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της σκανδιναβικής χώρας και συνδυάζει αθλητικές δοκιμασίες με reality show.
Το γεγονός της συμμετοχής γνωστών, ακόμα και παγκοσμίως, αθλητών και τα διαφορετικά σημεία όπου θα διαδραματιστούν τα επεισόδια αποτελούν μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της  γραφικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου.

Τα «γυρίσματα» της σειράς , που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, θα καλύψουν πολλά έντυπα Μέσα της Σουηδίας, πράγμα που θα μεγιστοποιήσει την προβολή της Ερμιονίδας  στη σκανδιναβική αγορά, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί προσεγγίσεις ταξιδιωτικών οργανισμών για ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...