To TITANIA με νέο πρόσωπο… αγναντεύει την πόλη

To TITANIA με νέο πρόσωπο… αγναντεύει την πόλη

Η ανανεωμένη εικόνα του ιστορικού ξενοδοχείου

Με την ανακαίνιση του ΤΙΤΑΝΙΑ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, αλλάζει πλήρως η εικόνα του ιστορικού ξενοδοχείου, προσφέροντας αποδράσεις σε όσους κινούνται στην καρδιά της πόλης και όχι μόνο...

Στους πέντε ορόφους, από τον 1ο έως και τον 5ο, έγινε αναβάθμιση όλων των δωματίων διατηρώντας την κλασική αισθητική που κάνει τα δωμάτια του Τιτάνια τόσο δημοφιλή στους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στους πέντε επόμενους ορόφους, από τον 6ο έως και τον 10ο, έγινε πλήρης ανακαίνιση σε όλους τους χώρους από τις υποδομές και τα μπάνια έως τη διακόσμηση και τα έπιπλα. Στον πελάτη του ξενοδοχείου προσφέρεται η δυνατότητα διαμονής υψηλών προδιαγραφών σε κομψά και σύγχρονα  δωμάτια με ανέσεις και αισθητική πολλών αστέρων.

Η ανακαίνιση δεν σταμάτησε στους ορόφους δωματίων αλλά προχώρησε και στους χώρους εστίασης του 11ου ορόφου. Ο εσωτερικός χώρος του Olive Garden bar & restaurant στον 11ο όροφο,  είναι πλέον ένα κόσμημα με θέα την Αθήνα.

Οlive Garden Bar & Restaurant

Θυμίζουμε ότι το 2015 ανακαινίστηκε και η μαγευτική βεράντα του εστιατορίου Olive Garden Bar & Restaurant που στεγάζεται στον τελευταίο του όροφο με θέα Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Υμηττό, Πάρνηθα ή τη θάλασσα του Σαρωνικού.

Από τον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα σε ολόκληρη την πόλη, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων γλυκών, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικών ροφημάτων.

Για το δείπνο σας επιλέξτε από το μενού μια ποικιλία από γευστικά πιάτα όπου  πρωταγωνιστούν τα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ (προστατευμένης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης)

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ξεχωριστές γεύσεις και signature cocktails στο ολοκαίνουργιο εξωτερικό μπαρ κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε πάνω από την Πανεπιστημίου.

Olive Garden Bar: 11:00 – 02:00

Olive Garden Εστιατόριο: 19:00 – 24:00

La Brassserie

Αλλά και για τις καθημερινές σας αποδράσεις, εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα για καφέ, κάποιο επαγγελματικό σας ραντεβού ή να απολαύσετε ένα γεύμα με τους φίλους σας πριν ή μετά τα ψώνια, το σινεμά και το θέατρο, επισκεφθείτε τη La Brassserie στο lobby του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να παραγγείλετε το γλυκό σας σε συνδυασμό με αρωματικό καφέ φίλτρου και ποικιλία από σνακ, ελληνικά και μεσογειακά πιάτα αλλά και γευστικές προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα.

Ζητείστε να δοκιμάσετε την pizza της La Brasserie που προσφέρεται σε μια ποικιλία γεύσεων με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ζαμπόν fouantre, χοιρινό Δράμας, ταλαγάνι, φέτα, ντομάτα, πιπεριές, ελιές, μανιτάρια, ρίγανη και θυμάρι και ψήνεται επί τόπου στον ανοιχτό φούρνο της κουζίνας.

Ωράριο λειτουργίας: 08:30 – 23:00

Αφήστε πίσω ό,τι σας απασχολεί, χαλαρώστε και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει το ξενοδοχείο Τιτάνια από ψηλά…

Στη συνέχεια ο διευθυντής πωλήσεων του ξενοδοχείου, Χρήστος Παναγέας, απαντάει στις ερωτήσεις του news.gr για το μεταμορφωμένο Τιτάνια:

1. Ποιες είναι οι κινήσεις που έχετε κάνει για να ενισχύσουν το ξενοδοχείο ώστε να παραμένει σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της Αθήνας;

Η απόφαση της διοίκησης για συνεχείς ανακαινίσεις τα τελευταία χρόνια και η παροχή  πλέον ενός αναβαθμισμένου προϊόντος βοηθά το ξενοδοχείο να παραμένει σημείο αναφοράς στο τουριστικό τοπίο της Αθήνας.

Η σωστή προώθηση του ξενοδοχείου και η αντικατάσταση φθίνουσων τουριστικών αγορών με νέες  ανερχόμενες, ενίσχυσαν τον πρωταγωνιστικό ρόλου του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας

2. Ποιες αγορές είναι οι σημαντικότερες για το Τιτάνια και έχουν μεγάλη συμμετοχή στις κρατήσεις του ξενοδοχείου;

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί γύρω στις 70 εθνικότητες, με εξέχουσα θέση την Ελληνική, την αγορά της Λατινικής Αμερικής, Ισπανίας, Ιταλίας, Κύπρου, Η.Π.Α, Ισραήλ, Γαλλίας, Μεγάλης Βρετανίας, Γερμανίας και Άπω Ανατολής.

3. Ποιο είναι το μυστικό, εκτός από την ιστορικότητα της επιχείρησης, ώστε να έχει αξιοζήλευτη πληρότητα όλο το χρόνο το Τιτάνια;

Η συνεχής αναβάθμιση του προϊόντος  αλλά κυρίως η σχέση τιμής με ποιότητα βοηθούν στις υψηλές ετήσιες πληρότητες.

Το καλό κλίμα μεταξύ διοίκησης - εργαζομένων  και η εργασιακή ασφάλεια συντελούν στην υψηλή παροχή υπηρεσιών από την πλευρά των υπαλλήλων κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου συντελεί επίσης στην υψηλή του ζήτηση.

4. Ποια είναι τα σχέδιά σας ενόψει της θερινής περιόδου;

Ήδη η θερινή περίοδος έχει ξεκινήσει και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί και φέτος η υψηλή πληρότητα του ξενοδοχείου. Γίνεται ήδη η προώθηση του αναβαθμισμένου προϊόντος στους συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό για την επόμενη περίοδο.

Συνεχίζεται επίσης, η προβολή των χώρων σίτισης του ξενοδοχείου. Προβάλλουμε το Olive Garden με το ανανεωμένο του μενού, καθώς και την επιλογή της La Brasserie ως χώρο συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας.

5. Μια ριζική ανακαίνιση σημαίνει αυτομάτως πως θα φέρει και περισσότερα έσοδα;

Μια ριζική ανακαίνιση συμβάλλει στην αύξηση της τιμής, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να φέρει περισσότερα έσοδα  παρά μόνο σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σημαντικό ρόλο για καλύτερα αποτελέσματα παίζει πάντα το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης, το οποίο με τον επαγγελματισμό του, συντελεί στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Συνεπώς, ο συνδυασμός των παραπάνω μπορεί να μεγιστοποιήσει τα έσοδα του ξενοδοχείου.