Τα 15 χειρότερα αεροδρόμια στην Αμερική

Τα 15 χειρότερα αεροδρόμια στην Αμερική

Η κατάταξη επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένους παράγοντες όπως η έγκαιρη άφιξη και αναχώρηση

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα ταξίδια έχουν μια σχετική ταλαιπωρία, αλλά μερικές φορές υπάρχουν συγκεκριμένα αεροδρόμια που κάνουν την εμπειρία πολύ χειρότερη.

Ο ταξιδιωτικός ιστότοπος The Points Guy εξέδωσε πρόσφατα μια κατάταξη των 15 χειρότερων αεροδρομίων της Αμερικής. Χρησιμοποιώντας στοιχεία που συλλέχθηκαν από το Υπουργείο Μεταφορών, τους ίδιους τους αερολιμένες και επιβάτες, ο ιστότοπος αξιολόγησε κάθε αερολιμένα σε παράγοντες όπως η έγκαιρη άφιξη και αναχώρηση, τον αριθμό σαλονιών και εστιατορίων, τις επιλογές για ψώνια καθώς και το κόστος μεταφοράς προς και από αυτό.

Με την εξέταση των ανέσεων, της προσβασιμότητας και της επικαιρότητας, το The Guy Guy κατάφερε να συντάξει μια έκθεση που ταξινομεί τα αεροδρόμια με βάση τις πτυχές που είναι πιο σημαντικές για τους ταξιδιώτες.

Και από τη γωνία του ταξιδιώτη, η κατάταξή τους φαίνεται αρκετά αντικειμενική. Όποιος έχει περάσει από το αεροδρόμιο Midway στο Σικάγο, γνωρίζει ότι είναι ένα άχαρο μέρος με λίγες ανέσεις - κατατάσσεται τελευταία στην κατηγορία "Ανέσεις" του The Points Guy. Το ίδιο ισχύει και για την προσβασιμότητα, καθώς οποιοσδήποτε υπάλληλος της New Yorker μπορεί να σας πει ότι η μετάβαση στο αεροδρόμιο JFK στο Queens είναι ένας απόλυτος εφιάλτης - αυτός ο αερολιμένας κατατάσσεται τελευταίος στην κατηγορία "προσβασιμότητα" της έρευνας.

Ο διεθνής αερολιμένας John F. Kennedy κατατάχθηκε ως ο χειρότερος αερολιμένας στη χώρα.

Οι συντάκτες του The Points Guy έγραψαν ότι το αεροδρόμιο JFK είχε "σχεδόν καθολικά κακή βαθμολογία για τις καθυστερήσεις (τρίτη χειρότερη), ακυρώσεις (τέταρτη χειρότερη, αν και LGA ήταν το χειρότερο) και ο περισσότερος χρόνος να φτάσεις οδηγώντας από το κέντρο της πόλης (68 λεπτά!)"

Ρίξτε μια ματιά στα 15 χειρότερα αεροδρόμια της Αμερικής, σύμφωνα με το The Points Guy: