Καλύτερο αεροδρόμιο στη Ν. Ευρώπη το «Βενιζέλος», είπαν οι επιβάτες!

Καλύτερο αεροδρόμιο στη Ν. Ευρώπη το «Βενιζέλος», είπαν οι επιβάτες!

Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας απέσπασε την ψήφο των ταξιδιωτών

Διάκριση από το επιβατικό κοινό για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι επιβάτες ανέδειξαν το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ως το καλύτερο αεροδρόμιο της Νότιας Ευρώπης.

Στο πλαίσιο των Skytrax World Airport Awards, της μεγαλύτερης ετήσιας παγκόσμιας έρευνας  ικανοποίησης των αεροπορικών ταξιδιωτών, το αεροδρόμιο της Αθήνας βραβεύτηκε, με τις ψήφους των επιβατών.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ακόμα μια επιβράβευση του αεροδρομίου από το επιβατικό κοινό για το επενδυτικό πρόγραμμα αισθητικής, λειτουργικής και εμπορικής αναβάθμισης των τελευταίων ετών, λίγες μέρες μάλιστα μετά την πρόσφατη σημαντική αντίστοιχη αναγνώριση του ΔΑΑ ως κορυφαίου αεροδρομίου στην Ευρώπη από το ACI World.

Τι είναι τα Skytrax World Airport Awards

Τα βραβεία για το 2018 βασίστηκαν σε 13,73 εκ ερωτηματολόγια, συμπληρωμένα από αεροπορικούς επιβάτες περισσοτέρων από 100 εθνικοτήτων. Περίοδος έρευνας: Αύγουστος 2017 – Φεβρουάριος 2018, σε 550 αεροδρόμια παγκοσμίως. Η έρευνα εξετάζει ως δείκτες επιβατικής ικανοποίησης ένα ευρύ φάσμα αεροδρομιακών υπηρεσιών και προϊόντων, όπως υπηρεσίες check-in, αφίξεων, transfer, εμπορικά καταστήματα, ασφάλεια κ.λπ.