Ιόνιο – Μεξικό σημειώσατε 1-0 για τους Βρετανούς ταξιδιώτες

Ιόνιο – Μεξικό σημειώσατε 1-0 για τους Βρετανούς ταξιδιώτες

Η βρετανική πλατφόρμα Hoppa εκθειάζει αγαπημένο προορισμό του Ιονίου

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες βρετανικές ταξιδιωτικές πλατφόρμες, η Hoppa, στον αντίποδα των εξωτικών παραλιών του Μεξικό, προτείνει στους Βρετανούς πελάτες της έναν αγαπημένο και αρκετά δημοφιλή ελληνικό, νησιωτικό προορισμό στο Ιόνιο.

Με μεγάλο ατού τη σχετικά κοντινή απόσταση από τη Μεγάλη Βρετανία, μόλις 4 ώρες με το αεροπλάνο μακριά από το διάσημο νησί μας, τις πανέμορφες παραλίες, τα εντυπωσιακά τοπία, τις πιο προσιτές και οικονομικές τιμές, το φημισμένο ελληνικό νησί κέρδισε στα σημεία τη «σύγκριση» με το Μεξικό.

Ξεχάστε, λοιπόν, την εμπορευματοποίηση και το έντονο «τουριστικό» στοιχείο που συναντάτε σε διάφορους άλλους ελληνικούς προορισμούς και ξεκινήστε να σκέφτεστε αμμόλοφους που θυμίζουν έρημο, έντονα γαλαζοπράσινα και βαθιά νερά, πάλλευκα βότσαλα και χρυσές αμμουδιές.

Ερημιά, ησυχία και άγρια ομορφιά χαρακτηρίζουν κάποιες από τις παραλίες του νησιού, που «κοντραροχτυπιούνται» με τις εξωτικές ακρογιαλιές του Μεξικό, όπως το Πουέρτο Βαγιάρτα από τα κορυφαία θέρετρά του, κερδίζοντας επάξια την προτίμηση του βρετανικού κοινού.

Μάθετε ποιο ελληνικό νησί κερδίζει στα «σημεία» το Μεξικό στο www.greekguide.com