Το penthouse των… αιθέρων

Η Etihad παρουσίασε το ολοκαίνουριο σήμα κατατεθέν αεροσκάφος της, το μεγαθήριο Airbus A380, το οποίο διαθέτει το μοναδικό… penthouse των αιθέρων στον κόσμο. 

Με το που πατά κανείς το πόδι του στο A380 αισθάνεται σα να μπαίνει σε κάποιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων και όχι σε ένα αεροπλάνο: κομψή ρεσεψιόν, ντεκόρ σε σοκολατί και σαμπανιζέ τόνους και εξειδικευμένους μάνατζερ για το φαγητό και τα ποτά, τόσο καλοντυμένους που θα πίστευε ότι έχουν ετοιμαστεί για κάποιο χορό.

Στο επάνω κατάστρωμα τα λόγια περιττεύουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος «The Residence»: της ιδιωτικής σουίτας τριών δωματίων με τον ειδικά εκπαιδευμένο, προσωπικό μπάτλερ.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, υποστηρίζουν ότι η «σουίτα των αιθέρων» είναι ήδη κλεισμένη και οι πωλήσεις της είναι πολύ ενθαρρυντικές.

Ο χώρος του καθιστικού αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας και γκλαμουριάς, με χρυσά μαξιλάρια στους δερμάτινους καναπέδες, ενώ η ντουζιέρα και το μπάνιο δε θυμίζουν με τίποτα τουαλέτα αεροσκάφους.

Και φυσικά… το κερασάκι στην τούρτα, ένα διπλό κρεβάτι, που θα σας χαρίσει τον πιο «ελαφρύ» ύπνο ενώ ταξιδεύετε… σαν να κοιμάστε στα σύννεφα!

Βέβαια, για να απολαύσετε τις υπηρεσίες της ιπτάμενης σουίτας «The Residence» θα πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη... και να βγάλετε κάτι παραπάνω από 13.000 ευρώ.

Καλό σας ταξίδι… και καλή απόλαυση!