Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Μείνετε στο ξενοδοχείο του τρόμου στο Κολοράντο

Όσοι δηλώνουν λάτρεις των μεταφυσικών φαινομένων και του μυστηρίου, έχουν ακόμη ένα λόγο για να οργανώσουν ένα ταξίδι μέχρι το μακρινό Κολοράντο

Το ξενοδοχείο The Black Monarch, το οποίο κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα λειτουργούσε ως σαλούν, καζίνο και οίκος ανοχής άνοιξε ξανά τις πόρτες του.

Πλέον, πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο boutique ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στα ιστορικά κτίρια της περιοχής όπου βρίσκεται. Οι μύθοι και οι θρύλοι που περιστρέφονται γύρω από αυτό, σύμφωνα με εμπειρίες από παλαιότερους πελάτες του, έχουν να κάνουν με πολύ μυστήριο και μεταφυσικά φαινόμενα.

Στα όσα αναφέρει το Travel + Leisure, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που βίωσαν περίεργες στιγμές εδώ ακούγοντας άντρες να φωνάζουν και γυναίκες να γελούν, ενώ δεν υπήρχαν στο χώρο.

Μάλιστα, λέγεται ότι το πνεύμα ενός μπάρμαν έχει στοιχειώσει το χώρο, ο οποίος, σύμφωνα με το μύθο, σκοτώθηκε στο σαλούν από πυροβολισμούς, ενώ μια φωτιά που ξέσπασε κατά το 1899 βοήθησε στη δημιουργία φαντασμάτων.

Σήμερα, το στοιχείο του μυστηρίου εντείνεται ακόμη περισσότερο, τόσο με την «σκοτεινή» αισθητική των δωματίων τα οποία είναι διακοσμημένα με ταριχευμένα ζώα, όσο και με την απόφαση του ιδιοκτήτη του να αφιερώσει δωμάτια σε δύο από τους πιο διάσημους serial killers της εποχής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...