Σεβίλλη, η πόλη που γέννησε τον παθιασμένο χορό του φλαμένκο

Σεβίλλη, η πόλη που γέννησε τον παθιασμένο χορό του φλαμένκο

Περιπλανηθείτε στην ιστορική πλάθα ντε Τόρος και τη συνοικία της Σάντα Κρουθ με τα πανέμορφα δαιδαλώδη στενά και τα κατάλευκα σπίτια

Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ, η Σεβίλλη έχει μια πλούσια μαυριτανική κληρονομιά και υπήρξε ένα ευημερούμενο λιμάνι που πραγματοποιούσε εμπορικές συναλλαγές με την Αμερική.

Οι δρόμοι και οι πλατείες στην ιστορική συνοικία της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας είναι μέχρι σήμερα ζωντανές.

Η Σεβίλλη είναι ένα εξέχον κέντρο επιχειρήσεων και υπηρεσιών στη νότια Ισπανία και διαθέτει πολλά ξενοδοχεία που διανέμονται σε όλη την πόλη, γεγονός που επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα ατελείωτα αξιοθέατα. Μουσεία και κέντρα τέχνης, θεματικά πάρκα, κινηματογράφους, θέατρα και κλαμπ είναι μερικές από τις πολλές επιλογές αναψυχής που έχει μια μεγάλη πόλη όπως η Σεβίλλη. Χωρίς να ξεχνάμε, φυσικά, τις πολυάριθμες ταράτσες, τα πανδοχεία και τα μπαρ όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξασκήσουν μια από τις πιο βαθιά ριζωμένες και νόστιμες παραδόσεις στην πόλη: «Βγείτε έξω για τάπας».

Μια άλλη καλή δικαιολογία για να επισκεφθείτε τη Σεβίλλη είναι τα φεστιβάλ. Οι εορτασμοί της Εβδομάδας του Πάσχα και της Feria de Abril (η Έκθεση του Απριλίου), οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί Εθνικού Τουριστικού Ενδιαφέροντος, αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση και τη λαογραφία του λαού της Σεβίλλης, καθώς είναι πάντα ανοικτές και φιλικές προς τους επισκέπτες. Αλλά οι απολαύσεις της Σεβίλλης δεν τελειώνουν εκεί, καθώς η πόλη αποτελεί επίσης σημείο εκκίνησης για τα πολλά πολιτιστικά δρομολόγια που προσφέρει η επαρχία, όπως η Ρωμαϊκή διαδρομή Bética ή η διαδρομή Washington Irving .

Ο επισκέπτης θα ανακαλύψει επίσης τον τεράστιο φυσικό πλούτο αυτής της περιοχής, που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο ηπείρους, σε φυσικούς θησαυρούς, όπως το Φυσικό Κτήμα Doñana, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και Βιόσφαιρας και το Φυσικό Αποθεματικό της Σιέρα Νορτε. Θα είναι το ιδανικό σκηνικό για εξάσκηση υπαίθριων σπορ, όπως πεζοπορία, ιππασία και ποδηλατικές διαδρομές. Εάν, από την άλλη πλευρά, το γκολφ είναι το άθλημα της επιλογής σας, τότε θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι η Σεβίλλη διαθέτει τέσσερα εξαιρετικά γήπεδα γκολφ στην περιοχή της.