Η πιο επικίνδυνη παραλία στον κόσμο βρίσκεται στην Χαβάη

Η πιο επικίνδυνη παραλία στον κόσμο βρίσκεται στην Χαβάη

Υπάρχει αντίστοιχη πινακίδα που προειδοποιεί τους λουόμενους για την επικινδυνότητά της

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της ακτής Na Pali στη Χαβάη χωρίς περιορισμό χρόνου, τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε την παραλία Hanakapiai. Αυτή η παραλία βρίσκεται 3,5 χιλιόμετρα από την παραλία Kee, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο διαδρομής για να θαυμάσετε τα απόκρημνα βράχια, την πανέμορφη φύση και τις γραφικές ωκεάνιες απόψεις σε κάθε βήμα.

Ωστόσο, αν και η παραλία είναι γραφική, πρέπει να καταπολεμήσετε την επιθυμία να κολυμπήσετε στο νερό. Η παραλία Hanakapiai είναι γνωστή για το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Υπάρχει ακόμη και μια πλακέτα στην είσοδο στην παραλία που λέει πόσες ζωές έχουν χαθεί εκεί. Τα ρεύματα κάτω από το νερό είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα τα ρεύματα της θάλασσας είναι τόσο ισχυρά ώστε τα σώματα τουλάχιστον από τα 15 θύματα που έχασαν την ζωή τους εδώ να μην έχουν ακόμη βρεθεί. Σημειώστε ότι από το 1970 έως το 2010 περίπου 30 άνθρωποι πνίγηκαν στα επικίνδυνα νερά της ακτής.

Εάν θέλετε λίγο περισσότερη περιπέτεια, μετά την παραλία μπορείτε να κάνετε 3,5 χιλιόμετρα μέχρι τις καταπράσινες κοιλάδες στους καταρράκτες Hanakapai.