Πώς να περάσετε ένα απόγευμα στο Muhu της Εσθονίας

Πώς να περάσετε ένα απόγευμα στο Muhu της Εσθονίας

To Muhu (Μούχου) είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Εσθονίας.

Ο πληθυσμός είναι μάλλον μικρός, καθιστώντας τον ένα θαυμάσιο προορισμό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν ένα όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον, καθώς και μια ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική σε σχέση με τα φυσικά τοπία.

Σχεδιάστε μια απογευματινή επίσκεψη στο Muhu μέσω του συνδετικού δρόμου από το νησί Saaremaa, το μεγαλύτερο νησί της Εσθονίας.

Μουσείο Muhu

Ξεκινήστε το απόγευμα σας στο Muhu πηγαίνοντας στο Μουσείο Muhu για να πάρετε μια γεύση για τον αγροτικό πολιτισμό της Εσθονίας και τις παραδόσεις των καιρών. Το μουσείο Muhu είναι ένα υπαίθριο μουσείο που παρουσιάζει παλιά ξύλινα κτίρια με παραδοσιακή εσθονική αρχιτεκτονική. Μέσα στο μουσείο Muhu, οι επισκέπτες μπορούν να δουν το σπίτι του διάσημου Εσθονού συγγραφέα Juhan Smuul, ένα σχολείο, ανεμόμυλους και μια έκθεση των εθνικών ενδυμασιών και υφασμάτων του Muhu.

Koguva, κομητεία Saare, Εσθονία , +372 501 1566

Ανεμόμυλος Eemu

Ο ανεμόμυλος Eemu είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορείτε να δείτε στο νησί Muhu.

Linnuse, κομητεία Saare, Εσθονία , +372 501 1566

Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης

Το επόμενο αξιοθέατο του νησιού Muhu είναι η εντυπωσιακή Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Αυτή η εκκλησία είναι το πιο φημισμένο παράδειγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής στην Εσθονία και χτίστηκε σε μνημειώδες ύφος. Η εκκλησία περιέχει επίσης τμήματα αρχαίων έργων ζωγραφικής του 13ου αιώνα, τα οποία είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που προέρχονται από άλλες εκκλησίες της Εσθονίας, καθώς δεν παρουσιάζουν ανθρώπους ή φυτικά μοτίβα.

Liiva, κομητεία Saare, Εσθονία

Πολύχρωμες πόρτες και ρούχα

Ενώ διασχίζουν το νησί Muhu, οι επισκέπτες θα προσέξουν τις πολύχρωμες πόρτες που κοσμούν όμορφα σπίτια. Το νησί Muhu είναι γνωστό για τις πολύχρωμες πόρτες του. Επιπλέον, το Muhu είναι διάσημο στην Εσθονία για τις λαμπρές παραδοσιακές φορεσιές και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Φτάνοντας στη φύση

Η Εσθονία είναι μια χώρα εκπληκτικής φύσης που προστατεύεται καθώς έχει και πολλά εθνικά πάρκα. Περπατήστε στην περιοχή Uugu του νησιού Muhu και ανεβείτε στο Uugu Bluff για θέα στη θάλασσα. Λόγω της διάβρωσης του παρελθόντος από τη θάλασσα, τα Uugu Bluffs έχουν λεκάνες σαν σπηλιές - ιδανικές για όσους θέλουν να εξερευνήσουν λίγο παραπάνω.

Uugu Bluff, κομητεία Saare, Εσθονία

Το παλάτι του Πάουστα

Απολαύστε ένα εκπληκτικό γεύμα ή περάστε τη νύχτα στο Padaste Manor, το οποίο χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Οι λάτρεις του καλού φαγητού θα εκπλαγούν σίγουρα από το εστιατόριο στο Padaste Manor, το οποίο ψηφίστηκε νούμερο ένα στην Εσθονία για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

Νήσος Muhu, νομός Saare, Εσθονία , +372 454 8800