Alilia Yangshuo, ένα σύγχρονο θέρετρο στην καρδιά της φύσης

Alilia Yangshuo, ένα σύγχρονο θέρετρο στην καρδιά της φύσης

Γνωστό ως παράδεισος στη Γη, το Yangshuo είναι διάσημο για το τοπίο του με τα καρστικά βουνά, τους καταπράσινους λόφους και τους ποταμούς που μοιάζουν με όμορφη κινεζική ζωγραφική

Το Alilia Yangshuo είναι ένα νέο πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται μεταξύ του καρστικού εδάφους του Yangshuo, της Κίνας, ενός καταπράσινου τοπίου ποταμών και ασβεστολιθικών λόφων που αναπτύσσεται στις καταπράσινες περιοχές και στεγάζεται σε ένα αιωνόβιο μύλο ζάχαρης υμνώντας την πλούσια ιστορία του βιομηχανικού παρελθόντος της περιοχής.

Σχεδιασμένο από τον Dong Gong της Vector Architects με έδρα το Πεκίνο, παρουσιάζει μια ακατέργαστη ρουστίκ αισθητική των τοπικών τεχνικών και υλικών χειροτεχνίας με μια νεωτεριστική ευαισθησία της βαρβαλίστικης απλότητας και της κομψότητας του σχεδιασμού.

Το Alilia Yangshuo, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της Alila Hotels and Resorts, είναι η λεπτή πολυτέλεια, η καινοτομία και η αειφορία του σχεδιασμού, και επαναπροσδιορίζει τη φιλοξενία ως εμπειρία προορισμού.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, συνδυάζοντας κομψή απλότητα με εξαιρετική άνεση. Οι παροχές του δωματίου περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση LCD, Wi-Fi, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας στο δωμάτιο, μίνι μπαρ και παροχές για καφέ και τσάι.

Μια εντυπωσιακή συλλογή από μοντέρνα γλυπτά και παραδοσιακούς πίνακες –όλα προερχόμενα από την κινέζικη κουλτούρα– κοσμούν το χώρο της ρεσεψιόν και του εστιατορίου, την ώρα που τα κομμουνιστικά συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους σώζονται άψογα στην αυθεντική μορφή τους.

To Yangshuo, μέσα από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του καταφέρνει να δημιουργήσει στον επισκέπτη του την αίσθηση, ότι αποτελεί μέρος ενός άκρως δημιουργικού και πρωτοποριακού installation.