Καλωσορίσατε στην πιο ακριβή βίλα του νησιού Άγιος Βαρθολομαίος

Καλωσορίσατε στην πιο ακριβή βίλα του νησιού Άγιος Βαρθολομαίος

Εδώ δεν θα χρειαστεί καν να βάλετε παπούτσια για να πάτε από το εσωτερικό της στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας που απλώνεται μπροστά από το οίκημα

O Άγιος Βαρθολομαίος είναι ένας από τους πιο ευνοημένους προορισμούς για όσους εξερευνούν τη γαλλική Καραϊβική μέσω superyacht. Με επισκέπτες όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς με εκπληκτικές παραλίες, εξαιρετικό φαγητό και πολυτελή διαμονή.

Μάλιστα, η πιο ακριβή βίλα του νησιού Άγιος Βαρθολομαίος, ονομάζεται Sand Club και πήρε το όνομά της από ένα χαρακτηριστικό της γνώρισμα: το ότι βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Εδώ δεν θα χρειαστεί καν να βάλετε παπούτσια για να πάτε από το εσωτερικό της στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας που απλώνεται μπροστά από το οίκημα (εκτός αν προτιμήσετε την πισίνα που διαθέτει).

Το Sand Club διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, όλα με θέα στον ωκεανό. Μάλιστα όπως αναφέρει το κατάλυμα δύο από τα δωμάτια μπορούν να διατεθούν στα παιδιά σας ή στις... νταντάδες! Μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα. Η κάθε βραδιά κοστίζει 9.500 ευρώ.