Musha Cay Bahamas, ο πιο μαγικός προορισμός διακοπών στον κόσμο

Musha Cay Bahamas, ο πιο μαγικός προορισμός διακοπών στον κόσμο

Ο Copperfield ξόδεψε 35 εκατομμύρια ευρώ για να ανακαινίσει το νησί και να το προσφέρει σε όποιον μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για μια διαμονή με πολυτέλεια άνευ ορίων

Φανταστείτε να κάθεστε σε μια αιώρα και να κοιτάτε τα κρυστάλλινα νερά που σας περιβάλλουν και από τις δύο πλευρές. Ή καλύτερα, να περπατάτε στις λευκές αμμώδεις παραλίες, καθώς τα ζεστά κύματα πέφτουν πάνω στα πόδια σας.

Λοιπόν, η αναζήτησή σας για τον πιο εξωτικό και ειρηνικό προορισμό με παραλία τελειώνει εδώ. Καθώς επισκέπτεστε τα νησιά Musha Cay, ετοιμαστείτε να χάσετε τον εαυτό σας στην καταπραϋντική ατμόσφαιρα που προσφέρει ο τόπος. Ιδιοκτησία του πασίγνωστου μάγου David Copperfield, το σύνολο των νησιών βρίσκεται στις νότιες Μπαχάμες και είναι επίσης γνωστό ως τα νησιά του Copperfield Bay. Όπως το θέτει ο Copperfield, αυτός ο τόπος είναι "ο πιο μαγικός προορισμός διακοπών στον κόσμο".

Τι να δείτε και τι να κάνετε στα νησιά Musha Cay Bahamas

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στα νησιά Musha Cay τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Απολαύστε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου ή τένις, γευθείτε μια μοναδική εμπειρία φαγητού στην παραλία, επιλέξτε θαλάσσια σπορ όπως καταδύσεις με καταμαράν, ή λάβετε μέρος στις πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες που διοργανώνει η Creative Team του David Copperfield.

Πολυτελέστατη διαμονή

Ο Copperfield ξόδεψε 35 εκατομμύρια ευρώ για να ανακαινίσει το νησί και να το προσφέρει σε όποιον μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για μια διαμονή με πολυτέλεια άνευ ορίων.

Οι πέντε ξενώνες που διαθέτει μπορούν να φιλοξενήσουν έως 24 καλεσμένους που μπορούν να κάνουν χρήση των γηπέδων, του υπαίθριου σινεμά, αλλά και να συμμετάσχουν σε καταδύσεις και κυνήγι θησαυρού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να να διαθέσεις 32.600 ευρώ για κάθε βραδιά που θα περάσεις στο νησί, περιλαμβανομένων και των γευμάτων!