Ο Ian Schrager έφερε τη σύγχρονη πολυτέλεια με το EDITION Hotel στη Σαγκάη

Ο Ian Schrager έφερε τη σύγχρονη πολυτέλεια με το EDITION Hotel στη Σαγκάη

Ατμοσφαιρικός φωτισμός, πολυτελή υφάσματα, βελούδινες επιφάνειες, «βαριά» έπιπλα, design διακοσμητικά και μια μυστηριώδης περιρρέουσα ατμόσφαιρα

Παντρεύοντας «το παλιό με το νέο» έχεις ένα λουξ αποτέλεσμα, το Shanghai EDITION Hotel, που είναι μέρος της Marriott International, και στεγάζεται σε δύο κτίρια: Ένα κτίριο Art Deco που υπηρέτησε ως πρώην έδρα της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού της Σαγκάη, η οποία στεγάζετε στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου (λόμπι, εστιατόριο, πολλά μπαρ, νυχτερινό κλαμπ, χώρους σπα και εκδηλώσεων) και ένας ολοκαίνουργιος ουρανοξύστης, όπου βρίσκονται τα 145 δωμάτια και οι σουίτες, καθώς και αρκετοί επιπλέον χώροι τραπεζαρίας.

Nice Touch: Τα κρεβάτια στο δωμάτιο έχουν πολυτελή κλινοσκεπάσματα Anichini. Τα μπάνια έχουν τελειώματα σε λευκό μάρμαρο και διαθέτουν ανέσεις Le Labo.

Το ξενοδοχείο του περίφημου Ian Schrager, ο οποίος στις αρχές του Οκτώβρη εγκαινίασε τη λειτουργία του Shanghai Edition, ενός ξενοδοχείου άκρως εντυπωσιακού.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου εκτείνονται σε δέκα ορόφους, ενώ ανάμεσα τους συγκαταλέγονται πέντε meeting rooms, δύο αίθουσες για συνέδρια, ένα ιαπωνικό εστιατόριο στον 27ο όροφο, ένα εστιατόριο με εξειδίκευση στην καντονέζικη κουζίνα και πέντε επιμέρους πριβέ χώρους εστίασης, ένα all day στέκι, τρία lounge bars, ένα κλαμπ και δύο rooftop μπαρ με συγκλονιστική θέα.

Το Urban Lobby στο ισόγειο του ξενοδοχείου, που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει τα δύο κτήρια, καλωσορίζει τους επισκέπτες συγκεντρώνοντας τα βλέμματα με τον μεγαλοπρεπή καθρέφτη επτά επιπέδων και τον κρεμαστό κήπο στην οροφή του.

Τις εντυπώσεις κερδίζει και η υπερσύγχρονη και ντιζαϊνάτη ρεσεψιόν, η οποία πάει ένα βήμα πιο πέρα το κομμάτι της… «γραφειοκρατίας» κατά την διάρκεια της άφιξης των επισκεπτών.

Πελώριοι γκρι, πέτρινοι τοίχοι ύψους εννέα μέτρων, καναπέδες από βελούδο, χαμηλός, ατμοσφαιρικός φωτισμός και ένα εντυπωσιακό φωτιστικό- κόσμημα του Eric Schmitt προδιαθέτουν για την εξαιρετική εμπειρία διαμονής που περιμένει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.