Αν είστε λάτρεις της ηλιοφάνειας και των θαλάσσιων σπορ ταξιδέψτε στην Πούντα Κάνα

Αν είστε λάτρεις της ηλιοφάνειας και των θαλάσσιων σπορ ταξιδέψτε στην Πούντα Κάνα

Οι παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής από την Πούντα Κάνα έως το El Macao ανταγωνίζονται αυτές που βρίσκονται οπουδήποτε αλλού στην Καραϊβική

Με παραλίες λευκής άμμου και τα ζεστά νερά της Καραϊβικής, η Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία είναι το κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσετε.

Η τουριστική κωμόπολη βρίσκεται στην ανατολικότερη επαρχία της Δομινικανής Δημοκρατίας, La Altagracia και προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών που απολαμβάνουν την ομορφιά του τόπου.

Η περιοχή διαθέτει παραλίες που βρέχονται ταυτόχρονα και από τον Ατλαντικό ωκεανό και την Καραϊβική. Το παραθαλάσσιο θέρετρο συναρπάζει με τις απέραντες ακτές της και την πεντακάθαρη θάλασσα.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει δραστηριότητες όπως κατάδυση, κολύμπι με καρχαρίες και σαλάχια και παρακολούθηση φαλαινών και δελφινιών. Ακόμη, θα ακούσει ζωντανή παραδοσιακή μουσική και θα εξερευνήσει τις μαγευτικές λιμνούλες του Οικολογικού Πάρκου Ojos Indígenas.

Η Πούντα Κάνα αποτελεί ένας από τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για τους λάτρεις του γκολφ, με αρκετά από τα γήπεδα να έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες παίκτες.

Σύμφωνα με την Ουνέσκο εκεί βρίσκεται μια από τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο. Η παραλία Μπαβάρο είναι λουσμένη από τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής, με ψιλή λευκή άμμο και ατέλειωτες σειρές από δέντρα καρύδας και φοινικόδεντρα.