Ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο από το τοπίο και τα ηλιοβασιλέματα της Χαβάης

Ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο από το τοπίο και τα ηλιοβασιλέματα της Χαβάης

Η ανανεωμένη εικόνα του The Shoreline Hotel Waikiki λατρεύει το instagram

Το Shoreline Hotel Waikiki, είναι ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του Waikiki, και πρόσφατα έχει κάνει μεγάλη ανακαίνιση, την οποία είχε αναλάβει το νεοϋρκέζικο σχεδιαστικό γραφείο BHDM Design. Η ανανεωμένη εικόνα του περιλαμβάνει νέον φωτισμούς, παιχνιδιάρικα μοτίβα και έντονα χρώματα που συνθέτουν την σπάνια προσωπικότητα αυτού του ξενοδοχείου, που έχει κερδίσει ήδη το κοινό.

Ξεκινώντας από το χώρο της υποδοχής, ένα ζεστό ροζ χαλί και ένας τοίχος με επένδυση ξύλου στο ίδιο χρώμα καλωσορίζουν τους πελάτες στο funky ξενοδοχείο με το χαρακτηριστικό χαιρετισμό «Aloha». Το ίδιο ροζ χαλί συνεχίζει μέχρι το χώρο του σαλονιού όπου αναπαυτικά έπιπλα σε έντονους χρωματισμούς του κίτρινου, του μπλε, το κόκκινου και του πράσινου προσφέρονται για χαλαρές στιγμές σε ένα υπέροχο σκηνικό.

Μεγάλα και ψηλά παράθυρα επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται άπλετο κατά την διάρκεια της ημέρας στο χώρο, την ώρα που κρεμασμένα κλουβιά με χάρτινα πτηνά, το βράδυ μετατρέπονται σε νέον φωτιστικά που «βάφουν» το χώρο με τις ροζ και μοβ αποχρώσεις τους.

Οι διάδρομοι που οδηγούν στα δωμάτια είναι ντυμένοι με ταπετσαρίες με λουλουδένια μοτίβα και χαλιά σε διάφορα μοτίβα, ενώ τα δωμάτια σε ροζ, μπλε και άλλους χρωματισμούς είναι διακοσμημένα με custom made έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ.

Τους χρωματιστούς τοίχους πίσω από τα κρεβάτια κοσμεί ένα είδος τρισδιάστατου χάρτη του νησιωτικού συμπλέγματος της Χαβάη, υποδεικνύοντας με βελάκι ότι «βρίσκεστε εδώ», δίνοντας στον πελάτη και το γεωγραφικό του στίγμα.

Από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του ξενοδοχείου το roof garden με την πισίνα και τον πολυφωτογραφημένο τοίχο με τις πολύχρωμες φυλλωσιές εξωτικών δέντρων, ζωγραφισμένο στο χέρι από τον καλιφορνέζο καλλιτέχνη DJ Neff, ο οποίος δημιουργεί μια πολύχρωμη εμπειρία δίπλα στην πισίνα, με θέα τόσο στην πόλη όσο και στη θάλασσα.

Το εστιατόριο Heavenly Island Lifestyle τιμά ιδιαιτέρως τις φρέσκες ύλες του νησιού και την τοπική κουζίνα, ενώ διαθέτει πιάτα τόσο για vegan και κρεατοφάγους, όσο και για εκείνους που αποκλείουν από την διατροφή τους τη γλουτένη. Στα συν τα εξαιρετικά cocktails με πουρέδες από φρέσκα φρούτα, αλλά και η φημισμένη σανγρκία από παπάγια!