Η Villa Sola Cabiati στη λίμνη Como μπορεί να είναι το πιο ρομαντικό σημείο στην Ιταλία

Η Villa Sola Cabiati στη λίμνη Como μπορεί να είναι το πιο ρομαντικό σημείο στην Ιταλία

Ζήστε όπως στην ιταλική αριστοκρατία (κυριολεκτικά) με άψογες τοιχογραφίες από το 1700 για σχεδόν 45.000 ευρώ την εβδομάδα

Μπορεί να υπάρχουν λίγες βίλες διακοπών οπουδήποτε στην Ευρώπη, τόσο ωραία όσο αυτή, όπως θα δείτε στις παρακάτω εκπληκτικές φωτογραφίες.

Η Villa Sola Cabiati, η οποία ανήκει στο Grand Hotel Tremezzo, είναι πλέον διαθέσιμη σε παραθεριστές που θα πρέπει να βρουν πάνω από 15.000 λίρες (17.000 ευρώ) για να μείνουν εκεί - επειδή κοστίζει 5.200 λίρες τη νύχτα (πλέον ΦΠΑ) και υπάρχει μια ελάχιστη διαμονή τριών νυχτών.

Η βίλα, η οποία χρονολογείται από το 1500, είναι γνωστή ως το «μαργαριτάρι της λίμνης Κόμο» και περιγράφεται ως ζωντανός θησαυρός από έπιπλα αντίκες και πρωτότυπη τέχνη από τους αναγεννησιακούς ζωγράφους.

Οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν στην ιδιοκτησία αυτής της περιόδου που αναπνέει έναν ξεχωριστό αέρα θα έχουν στη διάθεσή τους μπάτλερ και σεφ για να φροντίζουν για κάθε ιδιοτροπία τους.

Όμως, παρά την ιστορία της, η Villa Sol Cabiati διαθέτει επίσης σύγχρονες πινελιές όπως τα συστήματα μουσικής Bluetooth, μια κρυφή πισίνα και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Επίσης, η βίλα διαθέτει μία συλλογή ιστορικών αντικειμένων, που μπορούν να θαυμάσουν, όπως προσωπικά έπιπλα του Μέγα Ναπολέοντα, αλλά και το κρεβάτι, όπου κοιμόταν, ενώ το ιδιωτικό πάτωμα του μουσείου «κόβει» την ανάσα.