Ναμίμπια εκεί όπου οι αμμόλοφοι είναι τα… βουνά

Ναμίμπια εκεί όπου οι αμμόλοφοι είναι τα… βουνά

Η Ναμίμπια είναι η «Αφρική για αρχάριους», όπως συχνά λέγεται, και είναι πραγματικά ένα θαυμάσιο μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας

Εάν ονειρεύεστε να ταξιδέψετε στην Αφρική αλλά δεν έχετε ιδέα πού να πάτε πρώτα, κατευθυνθείτε στη Ναμίμπια. Είναι μία από τις ασφαλέστερες και λιγότερο εκφοβιστικές χώρες, με εξαίρεση τους κακούς δρόμους, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα πιο δύσκολοι ή επικίνδυνοι από ό,τι στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη ή την Αυστραλία. Και όταν ταξιδεύετε ανεξάρτητα, έχετε τον έλεγχο του χρονοδιαγράμματος και της παραμονής σας και τι να κάνετε.

Εκτός αυτού, η επίσημη γλώσσα της Ναμίμπια είναι η αγγλική, πράγμα που καθιστά ακόμα πιο εύκολη την ανεξάρτητη μετακίνηση.

Στη Ναμίμπια οι ντόπιοι είναι φιλικοί και φιλόξενοι, η κλοπή είναι σπάνια και η μοναδική σας πραγματική ανησυχία θα είναι η φορά των ελαστικών στους φαινομενικά ατέλειωτους χωματόδρομους.

Όχι μόνο η Ναμίμπια είναι ασφαλής και εύκολη να ταξιδέψετε, αλλά έχει και πολλά να προσφέρει όπως και άλλες χώρες στην Αφρική. Επισκεφθείτε στο Εθνικό Πάρκο Etosha και οδηγήστε μαζί με ελέφαντες, καμηλοπάρδαλες, λιοντάρια, ρινόκερους και πολλά άλλα. Υπάρχουν παραλίες και ακτογραμμές γεμάτες ναυάγια για να εξερευνήσετε.

Ο πιο σκοτεινός ουρανός στον κόσμο είναι στη Ναμίμπια, οπότε ο Γαλαξίας συνεχώς λάμπει πολύ πάνω από το κεφάλι σας τη νύχτα. Ω, και υπάρχει μια πόλη-φάντασμα στη μέση της ερήμου.

Με άλλα λόγια: η Ναμίμπια είναι η καλύτερη!