Πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες έχει παγοδρόμιο δίπλα στη θάλασσα

Πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες έχει παγοδρόμιο δίπλα στη θάλασσα

Aπολαμβάνετε πατινάζ με θέα τον Ινδικό Ωκεανό

Το ήξερες ότι στις Μαλδίβες έχει ανοίξει το πρώτο παγοδρόμιο της χώρας;

Το παγοδρόμιο έχει σχεδιαστεί από τον Jumeirah Vittaveli, για ένα πολυτελές νησιωτικό θέρετρο που απέχει 20 λεπτά με το καταμαράν από την πρωτεύουσα Malé.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα τεχνητά παγοδρόμια, τα οποία δημιουργούνται με την ψύξη ενός στρώματος νερού πάνω από μια βάση σκυροδέματος (μια διαδικασία που απαιτεί πολλή ισχύ), το παγοδρόμιο του Jumeirah θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από συνθετικά υλικά.

Χρησιμοποιώντας τεχνητές πλάκες πάγου κατασκευασμένες από πλαστικό, οι οποίες κατασκευάστηκαν από την κορυφαία ελβετική εταιρεία Glice, το παγοδρόμιο δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια ή νερό για να τεθεί σε λειτουργία.

Το παγοδρόμιο ονομάζεται Ice Ice Maybe, καταλαμβάνει μία έκταση 170 τ.μ. και προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μετά από μια απολαυστική βουτιά στα ονειρικά νερά του Ινδικού Ωκεανού, να παρατηρήσουν από κοντά ένα σόου παγοδρομίας, ή κι ακόμη να δοκιμάσουν οι ίδιοι τις δυνατότητές τους στον πάγο.

Το ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στον Όμιλο Jumeirah του Ντουμπάι, περιλαμβάνει 43 βίλες. Όλες έχουν θέα στην παραλία και διαθέτουν ιδιωτικό κήπο και πισίνα.