Στο ξενοδοχείο που μπορείτε να φάτε πρωινό με καμηλοπαρδάλεις

Στο ξενοδοχείο που μπορείτε να φάτε πρωινό με καμηλοπαρδάλεις

Υπάρχουν 10 καμηλοπαρδάλεις που ζουν στο ακίνητο και η καθεμία έχει διαφορετική προσωπικότητα

Όταν ταξιδεύετε σε ένα τόπο τόσο επικό όσο η Κένυα, γιατί να μην περάσετε το χρόνο σας με τους άλλους κατοίκους της χώρας;

Συγκεκριμένα, γιατί να μην κάνετε τη βόλτα σας ή να φάτε το πρωινό σας με τα πραγματικά ψηλά, τετράποδα, ζώα της περιοχής!

Το Giraffe Manor, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Ναϊρόμπι, επιτρέπει στους επισκέπτες να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τις τοπικές καμηλοπαρδάλεις: Οι «φίλοι» με το μακρύ λαιμό περιφέρονται στην ιδιοκτησία και μάλιστα συμμετέχουν στα γεύματα.

Το κοπάδι των απειλούμενων καμηλοπαρδάλων Rothschild επισκέπτεται το Manor τα πρωινά και τα βράδια «για να χαιρετήσουν τους επισκέπτες και να τους ξεγελάσουν τρώγοντας μερικά σνακ» πριν αναχωρήσουν στο ιερό τους των 140 στρεμμάτων που διοικείται από το Αφρικανικό Ταμείο για την Απειλούμενη Άγρια Ζωή (AFEW) Giraffe Center.

Αρχικά χτίστηκε ως κατοικία, οι φιλόζωοι Jock και Betty Leslie-Melville αγόρασαν το Manor το 1974. Ίδρυσαν τον οργανισμό AFEW για να αναπαραγάγουν και να επανεισάγουν τις καμηλοπαρδάλεις Rothschild στη φύση.

Η πρόσβαση στο Κέντρο Καμηλοπάρδαλης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και συμπεριλαμβάνεται στην χρέωση του ξενοδοχείου. Περιλαμβάνεται επίσης μεταφορά στο κοντινό μουσείο Karen Blixen, το κατάστημα Kazuri Beads και το Daphne Sheldrick Elephant Orphange.

Τα δωμάτια στο Giraffe Manor ξεκινούν από 505 δολ. ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.