H Μορέλια είναι ο καλύτερος προορισμός για φαγητό στο Μεξικό

H Μορέλια είναι ο καλύτερος προορισμός για φαγητό στο Μεξικό

Μάλιστα, η πόλη είναι γνωστή για τις καραμέλες και τα γλυκά της

Με τo φαγητό στο Μεξικό δεν θα έχετε καθόλου πρόβλημα, ειδικά στην εύρεση των συνδυασμών καλαμποκιού, τυριού και τσίλι, για να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία σας όπου κι αν πάνε στη χώρα.

Ωστόσο, με μια τόσο τεράστια χώρα που έχει τεράστιο κεφάλαιο και διαφορετική ιστορία πολιτιστικών και μαγειρικών επιρροών, πώς θα μπορούσε ο ταπεινός ταξιδιώτης να γνωρίζει από πού να ξεκινήσει;

Εδώ είναι ο οδηγός σας για τον καλύτερο προορισμό φαγητού του Μεξικού και την κουζίνα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Μορέλια για καρνιτά

Το Μιχιοακάν, το κράτος στο οποίο η Μορέλια είναι η πρωτεύουσα, αναγνωρίστηκε για την κουζίνα του από την Unesco ως κομμάτι της Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας που πρέπει να διαφυλάσσεται.

Αυτό συνέβη διότι χρησιμοποιούνται παραδοσιακοί μέθοδοι μαγειρικής και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η κουζίνα της θα πρέπει να δοκιμαστεί σε επικείμενη επίσκεψη σας.

Η Μορέλια, ως πρωτεύουσα του κράτους, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε, καθώς εκεί, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε και να δοκιμάσετε carnitas (τηγανητό χοιρινό κρέας), καθώς και corundas (τριγωνικά πιτάκια) όπως επίσης και άτε (ένα ζελέ γλυκό φρούτο που τρώγεται συνήθως με τυρί).