Πράγα, ο απόλυτος φθηνός προορισμός για ταξιδιώτες τελευταίας στιγμής

Πράγα, ο απόλυτος φθηνός προορισμός για ταξιδιώτες τελευταίας στιγμής

Σίγουρα δεν ξέρετε ότι η Πράγα έχει παρομοιαστεί με το Παρίσι

Μήπως δεν έχετε τον απαιτούμενο προϋπολογισμό για να κάνετε διακοπές; Μήπως δεν είστε και οι καλύτεροι στο να προγραμματίζετε μακροπρόθεσμα τις διακοπές σας;

Μην ανησυχείτε! Έχουμε τις κατάλληλες διακοπές για εσάς - και όχι, δεν μιλάμε για εκείνο το βρώμικο μοτέλ σε μια ξεχασμένη γωνιά της πόλης.

Μιλάμε για έναν υπέροχο προορισμό!

Καλώς ήρθατε σε ένα μέρος που λένε ότι είναι πιο όμορφο από το Παρίσι. Εδώ ο προγραμματισμός των διακοπών δεν χρειάζεται να γίνει δύο εβδομάδες νωρίτερα και για να πιείτε μια μπύρα δεν θα ξοδευτείτε αφού το κόστος της δεν ξεπερνά τα 2 ευρώ.

Ω, και να μην ξεχάσουμε να αναφέραμε, ότι η μπύρα της είναι η καλύτερη στον κόσμο!!!

Αυτή λοιπόν είναι η Πράγα - μια πανέμορφη ιστορική πόλη όπου τα παραμυθένια αξιοθέατα συνδυάζονται με την ιδιόμορφη μοντέρνα τέχνη.

Όταν πρόκειται για καταλύματα, η Πράγα είναι από τις πιο προσιτές από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Μια πρόσφατη μελέτη του TripAdvisor έδειξε ότι η διαμονή στην πόλη ήταν κατά μέσο όρο 97 δολάρια τη νύχτα - πολύ φθηνότερη από τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές της, όπως το Λονδίνο (264 δολάρια), η Βαρκελώνη (199 δολάρια) και το Παρίσι (188 δολάρια).