Εξερευνώντας τον «κόλπο του καλού καιρού»

Εξερευνώντας τον «κόλπο του καλού καιρού»

Η ατμόσφαιρα του θα σας μεταφέρει πίσω στην αποικιακή ιστορία της χώρας

Το 1494 ο Χριστόφορος Κολόμβος του έδωσε το όνομα Golfo de Buen Tiempo, δηλαδή Κόλπος του καλού καιρού.

Ήταν μια λογική ονομασία καθώς ο κόλπος Μοντέγκο είναι «καταφύγιο» για τους τουρίστες που αναζητούν ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες, όμορφες παραλίες και συναρπαστική νυχτερινή ζωή. Αν και δεν υπάρχει έλλειψη αυτών των πραγμάτων, η πόλη έχει πολλά να προσφέρει περισσότερο από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ιστορικές εκδρομές, και καταδύσεις είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που σας περιμένουν στο ταξίδι σας - αν είστε λάτρεις της περιπέτεια.

Απολαύστε νερό καρύδας σε μια από τις παραδεισένιες παραλίες, όπως η Walter Fletcher και η Doctor’s cave, μια παρθένα παραλία οκτώ χιλιομέτρων με τιρκουάζ νερά. Εξερευνήστε το μαγευτικό βυθό και βουτήξτε σε από μία από τις πολλές πλωτές εξέδρες καταδύσεων.

Οι καταρράκτες, τα ποτάμια, οι τροπικές ακτές με θέα σε κατάλευκες ζαχαρένιες παραλίες και τα κατάφυτα καταφύγια που φιλοξενούν εκατοντάδες είδη πουλιών χαρακτηρίζουν τον κόλπο Μοντέγκο.

Χαζέψτε τα σουβενίρ και τα χειροποίητα αντικείμενα στην πολυσύχναστη Harbour Street. Ακόμη περπατήστε κατά μήκος της Τσερτς Στριτ όπου βρίσκεται το δημαρχείο με τα κόκκινα τούβλα και η εκκλησία St James Parish Church.