Με το «Airbnb σκαφών» μπορείτε να κάνετε διακοπές σε πολυτελές γιοτ με 140€ την εβδομάδα

Με το «Airbnb σκαφών» μπορείτε να κάνετε διακοπές σε πολυτελές γιοτ με 140€ την εβδομάδα

Μια εταιρεία σας επιτρέπει να ενοικιάσετε γιοτ σε 60 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Κροατία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα, σε τιμή που δεν φαντάζεστε

Νομίζετε ότι τα σκάφη είναι μόνο για τους πλούσιους και τους διάσημους; Για ξανασκεφθείτε το!!!

Μια εταιρεία που ονομάζεται Borrow a Boat προσφέρει στους Βρετανούς την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα πολυτελές σκάφος για μόλις 140 ευρώ την εβδομάδα.

Οι all-inclusive διακοπές στην Κροατία μπορεί να φτάσουν να στοιχίζουν 560 ευρώ ανά άτομο την εβδομάδα χωρίς να περιλαμβάνει τη χρήση ιδιωτικού γιοτ.

Για όσους θέλουν μια αλλαγή, η εταιρεία διαθέτει ένα 10 ατόμων Lagoon 380 S2, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στο Biograd na Moru στα βόρεια της χώρας και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα.

Ενώ το σκάφος κοστίζει 225,000 ευρώ για να αγοραστεί, έρχεται σε 1,500 ευρώ την εβδομάδα - το οποίο αντιστοιχεί σε 150 ευρώ αν το ενοικιάσουν δέκα επιβάτες.

Επιπλέον, θα έχετε την ελευθερία να βρεθείτε καθημερινά σε όποια ακτή της Κροατίας θέλετε και να ξυπνάτε καθημερινά με την θέα που θα επιλέξετε - κάτι που δεν μπορείτε να έχετε σε ένα κανονικό ξενοδοχείο.

Μια άλλη επιλογή είναι ένα Oceanis 331 γιοτ από την εταιρία Beneteau, αγκυροβολημένο στο Port Varna στη Βουλγαρία.

Το γιοτ φιλοξενεί οκτώ άτομα και κοστίζει 1,600 ευρώ την εβδομάδα, το οποίο αντιστοιχεί σε 200 ευρώ ανά άτομο για την εβδομάδα.

Η εταιρεία διαθέτει 17.000 γιοτ για να διαλέξετε, αγκυροβολημένα σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και μπορούν να ενοικιαστούν μέσω της εφαρμογής που διαθέτει.

Ενώ η προηγούμενη εμπειρία του yachting θα βοηθήσει, εκείνοι που δεν το έχουν μπορεί να μισθώσουν έναν κυβερνήτη για 170 ευρώ την ημέρα.