Παρνού, ο κορυφαίος προορισμός αναψυχής στην Εσθονία

Παρνού, ο κορυφαίος προορισμός αναψυχής στην Εσθονία

Το Παρνού στην Εσθονία είναι μια γραφική και όμορφη μικρή πόλη με ρομαντική αρχιτεκτονική, καταστήματα που πωλούν κορυφαίες διεθνείς μάρκες, παραλίες και ιαματικές πηγές.

Η πολύχρωμη αρχιτεκτονική του και οι σκιεροί, γεμάτοι δέντρα δρόμοι σίγουρα τραβούν το βλέμμα του κάθε επισκέπτη. Με τις εκκλησίες του από το 1700 και την μεσαιωνική αρχιτεκτονική, οι επισκέπτες θα θέλουν να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης εκεί απολαμβάνοντας την ομορφιά του. Τα αρχιτεκτονικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την εκκλησία του Αγίου Ελισάβετ, την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης και τον Κόκκινο Πύργο.

Ιδανική για μια καλοκαιρινή επίσκεψη, και η παραλία του Παρνού που έχει πολλές ανέσεις για να προσελκύει οικογένειες. Έχει λευκές αμμουδερές ακτές, μεγάλη παιδική χαρά, πάγκους και τουαλέτες. Η παραλία Promenade διαθέτει ένα πλακόστρωτο μονοπάτι που μεταφέρει τους επισκέπτες σε όλο το μήκος της ακτής.

Σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Παρνού, το Εθνικό Πάρκο Soomaa αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε. Το πάρκο είναι ένα από τα πιο όμορφα εθνικά πάρκα της Εσθονίας. Κατά την περίοδο των βροχών μπορείτε να το προσεγγίσετε μόνο με πλοίο λόγω εκτεταμένων πλημμυρών. Επιπλέον, αρκετά μονοπάτια στο Εθνικό Πάρκο Soomaa είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρικό καροτσάκι, καθιστώντας το φιλικό προς όλους τους επισκέπτες.