Για κρητικό πρωινό στα Χανιά

Μέσα σε ένα στενό σοκάκι στην καρδιά του παλιού Λιμανιού στα Χανιά, βρίσκεται το "Fatma Hanoum Boutique Hotel", ένα παλιό αρχοντικό που διατηρεί το ενετικό ύφος αρμονικά δεμένο με την Οθωμανική αρχιτεκτονική.

Το ξενοδοχείο διατηρεί το ενετικό ύφος αρμονικά δεμένο με την Οθωμανική αρχιτεκτονική, ενώ η μοντέρνα διακόσμηση του συνδυάζει τον ρομαντισμό της εποχής, τη γραφικότητα της παλιάς πόλης των Χανίων και τις σύγχρονες ανέσεις. Το ξύλο και η πέτρα της παλαιάς αρχιτεκτονικής του κτιρίου, το παιχνίδι με το φως, τα ζεστά χρώματα και τα μοντέρνα έπιπλα δημιουργούν ένα αποτέλεσμα ρομαντικής κομψότητας και ζεστασιάς και μια υποβλητική ατμόσφαιρα που χαλαρώνει και ξεκουράζει.

Τα 6 άνετα και όμορφα δωμάτια του “Fatma Hanoum” (Aysel, Yasemin, Sibel, Güzel, Deniz και Yildiz) είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχουν στον επισκέπτη ένα πολυτελές περιβάλλον. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, η υψηλή αντίθεση χρωμάτων, η μοντέρνα επίπλωση, οι κομψές κουρτίνες, οι επίπεδες οθόνες, τα μπάνια με τα μοναδικά χειροποίητα πλακάκια τους, τα λευκά είδη, από το ένα δωμάτιο στο άλλο, δημιουργούν ένα κράμα πολυτέλειας, μαγικής ατμόσφαιρας, μιας διαφορετικής διάστασης της φιλοξενίας.

Το Fatma Hanoum απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”. Η διάκριση ήρθε στην εκδήλωση βράβευσης των 100 πρώτων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που εντάχθηκαν και υποστηρίζουν το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωϊνό». Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Ο κ. Μπουζάκης Γεώργιος, ιδιοκτήτης του boutique hotel “Fatma Hanoum”, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η διάκριση αυτή, γιατί αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του ΞΕΕ και με χαρά θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την πλούσια συλλογή παραδοσιακών τοπικών προϊόντων της περιοχής μας.»

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ