Η Λευκάδα γιορτάζει τη θάλασσα!

Ήλιος, θάλασσα, νησιά. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για την Ελλάδα, που για άλλη μια χρονιά ανοίγει την αγκαλιά της σε ξένους και ντόπιους για ένα καλοκαίρι γεμάτο μοναδικές στιγμές.

Οι δήμοι όλης της χώρας βάζουν τα καλά τους και τα φεστιβάλ και οι εδηλώσεις διαδέχονται το ένα το άλλο. Το πανέμορφο νησί της Λευκάδας συμμετέχει με τη διοργάνωση της Διεθνούς Ρεγκάτας και του 6ου Φεστιβάλ Θαλάσσιων Αθλημάτων, που θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου στον όμορφο και συνάμα θυελλώδη κόλπο της Βασιλικής.

Περισσότεροι από 150 αθλητές από πολλές χώρες θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα σε όσους βρεθούν εκείνες τις μέρες στο φιλόξενο νησί του Ιονίου, που προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για για windsurfing και ιστιοπλοΐα. Εκτος απο Διεθνείς Διαγωνισμούς Ιστιοπλοΐας και Windsurfing, το φεστιβάλ προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη δράση στο νερό, παρακολουθώντας τους αγώνες, πολλοί από τους οποίους θα διεξαχθούν κοντά στην παραλία, ώστε να είναι ορατοί από το κοινό. Το πρόγραμμα όμως περιλαμβάνει και πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται η εμφάνιση της Βρετανικής jazz funk μπάντας «The Wildwind Allstars», του συγκροτήματος «Doktor Vodkatini», αλλά και παραδοσιακή Ελληνική μουσική και πάρτι στην παραλία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ