Ένας φεστιβάλ ύμνος στην ειρήνη και την αγάπη

Έχετε ονειρευτεί ότι ζούσατε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70; Λατρεύετε την αίσθηση ελευθερίας των ανθρώπων αυτής της εποχής και θέλετε να αναβιώσετε τον τρόπο ζωής τους; Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα Μάταλα, στο Δήμο Φαιστού, της Κρήτης για να ζήσετε μοναδικές στιγμές, με άρωμα από το παρελθόν.

Η επιστροφή του “Μάταλα Φεστιβάλ” είναι γεγονός! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ιστορική παραλία, που στη δεκαετία του 1960 και του ’70 έγινε ένας παγκόσμιος προορισμός για τους hippies όλου του κόσμου, προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι στη μαγεία της μουσικής, της τέχνης και του πολιτισμού.

Τα τελευταία τρία χρόνια περίπου 100.000 λάτρεις της μουσικής και της τέχνης, διασκέδασαν σε αυτή την αμμώδη παραλία, κάτω ακριβώς από τις διάσημες σπηλιές, που για χρόνια είχαν μετατραπεί σε χώρος κατοικίας των hippies. Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες, μουσικοί και ερμηνευτές θα συμμετάσχουν στην φετινή γιορτή. Για 4 ημέρες και νύχτες οι χώροι του διεθνούς Φεστιβάλ θα πλημμυρίσουν με χρώμα και ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και εκτός από τις δωρεάν συναυλίες, στις οποίες θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες, όπως οι Locomondo, Kings of Floyd, Hugh Cornwell και Tonis Sfinos, θα απολαύσετε και ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το Matala Beach Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 24 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης με ένα κλικ εδώ