Urban απόδραση στη Μαδρίτη

Στο πολιτιστικό κέντρο της Μαδρίτης, στην Carrera de San Jeronimo, το ξενοδοχείο Urban καλοσωρίζει τους επισκέπτες σε έναν μοντέρνο χώρο που συνδυάζει διακόσμηση avant-garde, τέχνη και τεχνολογία πίσω από μια πρόσοψη από γυαλί και ατσάλι.

Το αστικό όραμα ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας σε αυτό το άνετο και σύγχρονο ξενοδοχείο. Το Hotel Urban βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην πιο κομψή και εμβληματική περιοχή της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν μέσα από μια πλήρη σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και μουσείων.

Καταλαμβάνοντας το χώρο που φιλοξένησε στο παρελθόν το παλάτι του Duque de Ribas το νέο αυτό στυλάτο κτίριο αποτελεί μια διαφορετική πρόταση διαμονής. Το ξενοδοχείο Urban έχει γίνει ίσως ένα από τα πιο καινοτόμα ξενοδοχεία της ισπανικής πρωτεύουσας και δεσμεύεται να διαμορφωθεί σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους της πόλης.

Με την είσοδο σας μέσω μιας μεγάλης στοάς ο κύριος στόχος του έργου αποκαλύπτεται και είναι η δημιουργία ενός μοναδικού χώρου με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά στα οποία κάθε χαρακτηριστικό του σχεδιασμού αντανακλά την πολυτέλεια χωρίς φιλοδοξία. Ένα αίθριο σε σχήμα σωλήνα οδηγεί στη reception που αποτελεί το κέντρο της δομής και καλοσωρίζει με μεγαλοπρέπεια τους επισκέπτες.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και σχεδιασμένο για να παρέχει άπλετο φως.

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να μπει κάποιος στο ξενοδοχείο είναι μέσω του μοδάτου GlassBar. Αυτό το σικάτο περιβάλλον είναι το πρώτο και μοναδικό μπαρ Oyster της Μαδρίτης.

Κρυστάλλινα δάπεδα, ασημί καναπέδες και διαφανή καθίσματα και τραπέζια δίνουν μια έντονη αίσθηση, εκ διαμέτρου αντίθετη με τα συντηρητικά πρότυπα της Μαδρίτης. Σε κάθε ένα από τα 96 δωμάτια, οι σχεδιαστές έχουν συμπεριλάβει αυθεντικά έργα τέχνης, όπως βουδιστικά στοιχεία από ασιατικές χώρες, κατασκευασμένα περίπου πριν από 200 χρόνια, δίνοντας μια μυστικιστική αίσθηση και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλα κρεβάτια με δερμάτινα κεφαλάρια, έπιπλα αντίκες και μπάνια, που χωρίζονται με γυάλινες επιφάνειες που μπορούν να μετακινηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι σουίτες προσφέρουν επιπλέον χώρο για γραφείο και είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη των σύγχρονων ανέσεων.

Στις μεγαλύτερες σουίτες τα έπιπλα και τα έργα τέχνης εμφανίζονται σε μεγαλύτερη ποικιλία με μια ιδιαίτερη ανάμειξη από αντίκες και εξαιρετικά μοντέρνα στοιχεία. Η εκπληκτική θέα που προσφέρει ο τελευταίος όροφος του ξενοδοχείου τονίζει ακόμα περισσότερο την υψηλή ποιότητα της φιλοξενίας.

Τη νύχτα οι lounge χώροι έχουν γίνει το σημείο συνάντησης για τους διάσημους της πόλης. Το μικρότερο εστιατόριο La Terraza είναι το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε το μητροπολητικό τοπίο της Μαδρίτης.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ