Ο Μήνας του Κρασιού στην Τενερίφη!

Για εσάς που αγαπάτε το κρασί και τη διασκέδαση ο Απρίλιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να επισκεφθείτε την Τενερίφη και να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για τον Μήνα Κρασιού.

Το νησί αυτό της Ισπανίας είναι το μεγαλύτερο από τα επτά Κανάρια Νησιά και το ιδανικό μερος για τους λάτρεις του κρασιού, αφού τα κρασιά που παράγονται εκεί έχουν μια ιδιαίτερη γεύση λόγω του ηφαιστειακού του εδάφους. Εξαιτίας αυτής της παράδοσης η Tegueste στα βόρεια του νησιού γιορτάζει τον μήνα του κρασιού κάθε Απρίλιο για να αναδείξει την τοπική γαστρονομία και τον πολιτισμό της Τενερίφης γύρω από τη βιομηχανία κρασιού.

 

Η γιορτή περιλαμβάνει κρασιά από πέντε ονομασίες προέλευσης που παράγονται σε πέντε διαφορετικές περιοχές. Κατά τη διάρκεια του μήνα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν μια σειρά κρασιών και τοπικών εδεσμάτων και να επισκευτούν τις υπαίθριες αγορές που στήνονται για την περίσταση.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται συναυλίες και εκδρομές σε όλο το νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου και μέχρι τις 15 Μαϊου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και φέτος θα λάβουν μέρος σε αυτές 23 μπάρ και εστιατόρια της περιοχής.