Οικονομικό σκι στο βουνό των… Αγγέλων

Μπορεί να μην είναι το πιο ξακουστό και το πιο χλιδάτο ελβετικό χωριό, όμως οι ατελείωτες πίστες του ξεκινούν από τον ουρανό και τα 3.020 μέτρα!

Είναι το Βουνό των Αγγέλων, το Engelberg μόλις 2 ωρίτσες από την κοσμοπολίτικη Ζυρίχη. Το ξέρουν καλά εκείνοι που αγαπούν όχι μόνο το σκι και το snowboard, αλλά και τη μοναδική δράση και περιπέτεια των hiking, snowshoeing, Nordic walking, touring και cross-country, αφού με τα χιονοπέδιλα του κανείς μπορεί να περάσει και τα σύνορα της χώρας. Το χωριό ήρεμο και οικονομικό στα 1.050 μέτρα υψόμετρο, το βουνό μαγικό. Το όνομα του Titlis.

Μοναδικής ομορφιάς τοπία, αγκαλιάζουν τις μπλε, κόκκινες και μαύρες πίστες χιονιού. Lifts, έλκηθρα ανεβοκατεβάζουν τους επίδοξους σκιέρ, αλλά και εκείνους που απλά απολαμβάνουν τη θέα! Το Engelberg διαθέτει 24 ανελκυστήρες και περισσότερα από 80 χλμ. μονοπατιών! Κοντινές αποδράσεις για shopping και όχι μόνο, μέσα σε 2-3 ώρες, μπορεί κανείς να φτάσει μέχρι την ονειρεμένη Λουκέρνη, το St. Gallen, που είναι αρκετά κοντά αλλά και την υπέροχη φύση της περιοχής Viewaldstaetter See.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ