Δύο ελληνικοί προορισμοί στη λίστα με τους αγαπημένους των VIP παγκοσμίως

Αγαπημένα και δημοφιλή νησιωτικά μέρη της χώρας μας φιγουράρουν στην πρώτη θέση

Αναρωτιέστε πού μπορεί να ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι οι rich and famous ανά τον κόσμο;

Το VeryFirstTo.com, το πρώτο και μοναδικό site που δίνει την δυνατότητα σε όσους μπορούν να είναι οι πρώτοι που θα γνωρίσουν και θα αποκτήσουν κορυφαία luxury προϊόντα αλλά και θα βιώσουν μοναδικές exclusive ταξιδιωτικές εμπειρίες, συγκέντρωσε το τοπ 5 των κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών που επέλεξαν τα μέλη του για τη φετινή σεζόν ανάμεσα στους οποίους –και οι δύο στην πρώτη θέση– συμπεριλαμβάνονται και δύο ελληνικοί.

Στη δεύτερη θέση, λοιπόν, φιγουράρουν οι εξωτικές Μαλδίβες, με τα κρυστάλλινα διαυγή νερά και τις σαν πούδρα χρυσαφένιες ακρογιαλιές. Οι ξύλινες μεν, αλλά πολυτελείς καλύβες μέσα στη θάλασσα αποτελούν την πιο διαδεδομένη επιλογή διαμονής, οι οποίες παρόλη την απλοϊκή εξωτερική εμφάνισή τους, εγγυώνται άκρατη χλιδή και πολυτέλεια σε όσους τις επιλέξουν.

Αραξοβόλι για τα πολυτελή yachts των διεθνών jet setters στο Κάπρι

Ακολουθεί το κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ, σημείο αναφοράς για τους απανταχού jet setters και celebrities αυτού του κόσμου, από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κυανή Ακτή. Αυτό το μικρό ψαροχώρι στη γαλλική ριβιέρα παραμένει εξίσου σέξι ακόμη και τώρα, έτσι ακριβώς όπως ήταν τη δεκαετία του '60, όταν η Brigitte Bardot απολάμβανε τόπλες την ηλιοθεραπεία της στην παραλία. Η έντονη νυχτερινή ζωή σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου γαστρονομικές προτάσεις, την διάσημη μήκους 5 χλμ. παραλία της και την γενικότερα απαστράπτουσα ατμόσφαιρα αναδεικνύουν το πανέμορφο Σεν Τροπέ ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για τους λάτρεις και τους εκπροσώπους του glam.

Το ονειρικό Μπαλί συναντάται στην τέταρτη θέση, με τους θιασώτες του να το προτιμούν για τα εντυπωσιακά τοπία, τις εξωτικές παραλίες και τα υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχεία του.

Πολυτελή ιστιοπλοϊκά στο λιμάνι του Σεν Τροπέ στη γαλλική ριβιέρα

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Κάπρι, στη νότια Ιταλία. Φημισμένο για τα εξαιρετικά "κρησφύγετά" του, τις high end boutiques αλλά και τον ιδιαίτερο φυσικό του πλούτο, αυτό το μικρό νησάκι της γείτονος χώρας προσελκύει τους bon viveurs ανά τον κόσμο λόγω της εκλεπτυσμένης αίγλης που το διακρίνει.

Τελευταία αλλά καθόλου υποτιμημένη, η λίμνη Κόμο, επίσης στην Ιταλία, αυτήν την φορά στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Αγαπημένος προορισμός των απανταχού celebrities –ανάμεσά τους και ο Τζορτζ Κλούνεϊ– λειτουργεί σαν πόλος έλξης των διεθνών jet setters εξαιτίας του σοφιστικέ χαρακτήρα της, της ηρεμίας και της γαλήνης που προκαλεί στους επισκέπτες της καθώς και των εξαιρετικών εστιατορίων και ξενοδοχείων που συγκαταλέγονται στο "δυναμικο" της.

Μάθετε ποιοι δύο ελληνικοί προορισμοί συμπεριλαμβάνονται στους αγαπημένους των vip στο www.greekguide.com