Και ελληνικό νησί στους κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη

Οι διακρίσεις την αγαπούν, ενώ την γνωρίζει όλος ο πλανήτης και μεγάλο μέρος αυτού αναζητά διακαώς να την επισκεφτεί. Ο λόγος για την περίφημη κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων που πάντα βρίσκει τρόπους να βρίσκεται στο επίκεντρο. Το αξιόλογο ταξιδιωτικό μέσο islands.com την συμπεριλαμβάνει αυτή τη φορά στους καλύτερους προορισμούς για το 2016 και προτείνει στους αναγνώστες να τον επισκεφτούν το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος «Το πάρτι δεν σταματά ποτέ στη Μύκονο!» που επιλέχθηκε για τον ελληνικό προορισμό.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης ξεκινάει λέγοντας πως μπορεί οι πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις της χώρας να έχουν «προβληματίσει» τους ταξιδιώτες, όμως καλό είναι να ξέρουν πως το πάρτυ στη Μύκονο δεν σταματά ποτέ.

Το νησί την σεζόν που μας πέρασε χαρακτηρίστηκε από openings πολυτελέστατων ξενοδοχείων, κορυφαίων εστιατορίων και σπα που στάζουν χλιδή. Για το 2016 αναμένουμε με ανυπομονησία το opening του νέου ξενοδοχείου της ομάδας του Bill & Coo που θα φέρει την ονομασία Bill & Coo Coast Suites και θα βρίσκεται λίγο έξω από τη Χώρα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site του Bill & Coo. Grand opening προβλέπεται να είναι και το Mykonos Blanc Hotel στον Ορνό που θα τραβήξει την προσοχή κάθε bon viveur. Τέλος, το Mykonos No5 στα Κανάλια με την συγκλονιστική θέα στη θάλασσα και την Χώρα. Ωστόσο, το 2015 αρκετά εστιατόρια και μπαρ τράβηξαν την προσοχή σε παγκόσμιο επίπεδο. Ποια ήταν αυτά;