Aktaion Mare, πιο ανανεωμένο από ποτέ

Με προνομιακό ατού του την κεντρική τοποθεσία του στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο του Ναυπλίου, το Aktaion Mare ανακαινίστηκε ριζικώς το χειμώνα του 2015 (λειτουργεί από το 1990), άλλαξε φιλοσοφία και σας υποδέχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ, απέναντι ακριβώς από το πολυφωτογραφημένο Μπούρτζι.

Cafe- bar και εστιατόριο, στεγασμένο σε ένα διατηρητέο κτήριο του 1913, διαθέτει έναν ιδιαιτέρως προσεγμένο χώρο με μοντέρνες διακοσμητικές λεπτομέρειες που σίγουρα θα σας ελκύσει τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό του χώρο, για να απολαύσετε ποιοτικές και χαλαρές στιγμές λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα.

Ο κατάλογός του εμπλουτίστηκε με πλούσιο πρωινό (ομελέτες, αυγά κ.α.), γευστικές προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας και homemade γλυκά (σπιτική μηλόπιτα, προφιτερόλ, τιραμισού, μιλφέιγ). Για lunch break ή δείπνο o μάγειρας προτείνει κριθαρώτο μανιταριών, ριζότο σολομού, φρέσκο σολομό με σάλτσα δαμάσκηνο συνοδευόμενο από παντζαροσαλάτα και ψητά λαχανικά, σαλάτα Aktaion Mare και κριτσίνι από κοτόπουλο με σουσάμ

ι και μέλι.

Άξια αναφοράς και η ενημερωμένη wine list με 22 περίπου επιλεγμένες ετικέτες, καθώς και η cocktail list που ανανεώνεται δύο φορές το χρόνο.

Tip: Κατά τη διάρκεια του χειμώνα διοργανώνονται live events.

Info:
Καθημερινά: 07.00-03.00, κουζίνα: 12.00-00.00
Τιμές: 3,50 ευρώ (freddo cappuccino), 6 ευρώ (ποτό), από 7 ευρώ (cocktails), από 15 ευρώ/άτομο (χωρίς ποτό)

Ακτή Μιαούλη 3, Παραλία Ναυπλίου, Ναύπλιο
Τηλ. 27520 27425
[email protected]
www.facebook.com/aktaion.cafebar