Τρίκαλα: Χριστούγεννα στον “Μύλο των Ξωτικών”

Ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα στη χώρα, ο περίφημος “Μύλος των Ξωτικών” υποδέχεται για 4η συνεχόμενη χρονιά μικρούς και μεγάλους σε ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2015 ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά του, οι νεράιδες και οι μάγοι των Χριστουγέννων συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων.

Οι διοργανωτές για φέτος σας καλούν να απολαύσετε το πιο απίθανο και περιπετειώδες Roller Coaster, το εκπληκτικής ομορφιάς παγοδρόμιο των Ξωτικών, μια πλούσια Χριστουγεννιάτικη Αγορά, γλυκίσματα όλων των ειδών και ένα μαγικό FunPark.

Μια τεράστια ρόδα και πλήθος παιχνιδιών περιμένουν τους επισκέπτες στο Χριστουγεννιάτικο FunPark, ενώ στο παγοδρόμιο των ξωτικών το λευκό παλάτι της Νεράιδας θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Μπορείτε να αγοράσετε τα δώρα σας από τα ξύλινα σπιτάκια της αγοράς και να απολαύσετε τα γλυκίσματα, που κατασκευάζονται μπροστά στα μάτια σας!

Μοιράστε χαρά σε χιλιάδες παιδιά αφήνοντας ένα παλιό παιχνίδι ή βιβλίο στον Μαγεμένο Μύλο και επισκεφθείτε το Σπίτι του Άη Βασίλη, το ταχυδρομείο και τον φούρνο των ξωτικών.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος δωρεάν δράσεων, αλλά και μοναδικών δραστηριοτήτων, που θα σας μαγέψουν!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ