Τι θα κάνετε στο Λονδίνο τον Αύγουστο

Το Λονδίνο είναι μια φανταστική πόλη για να επισκεφθείτε όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά ειδικά το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική επιλογή, αφού τον Αύγουστο η πρωτεύουσα είναι γεμάτη εκπλήξεις και διασκεδαστικές προτάσεις για όλους!

Καλοκαιρινές εκθέσεις, υπαίθριες εκδηλώσεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες προσκαλούν τους επισκέπτες της πόλης να ανακαλύψουν ένα άλλο κομμάτι της, αυτό του πολιτισμού και των τεχνών. Το Visitlondon.com μας παρουσιάζει το top πέντε αυτού του μήνα!

1. Μυστήρια ενός αόρατου κόσμου – Μουσείο Επιστημών

Πότε: 5 Αυγούστου
Πόσο: 13.82 ευρώ (£ 11 )

Εάν είχατε πάντα την περιέργεια να ανακαλύψετε τι είναι αυτό, που δεν μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας, τότε θα λατρέψετε αυτή τη νέα ταινία. Η τεχνολογία, που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί αυτό το φιλμ θα σας τα αποκαλύψει όλα και ο διάσημος ηθοποιός Forest Whitaker θα σας τα αφηγηθεί.

2. Φεστιβάλ Μπύρας

Πότε: 12 – 16 Αυγούστου
Πόσο: 32.68 ευρώ (£ 26) για εισιτήριο διαρκείας, 12.57 ευρώ (£ 10) για ημερήσιο εισιτήριο

Ποιος χρειάζεται τα μουσικά φεστιβάλ, όταν μπορείτε να συμμετάσχετε ένα φεστιβάλ μπύρας! Για τη φετινή διοργάνωση του “Great British Beer Festival” 55.000 άνθρωποι αναμένεται να κατακλύσουν το εκθεσιακό κέντρο Olympia για να δοκιμάσουν πάνω από 900 είδη μπύρας, μηλίτες και ξένες μπύρες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

3. Seven Dials Spotlight

Πότε: 16 Αυγούστου
Πόσο: Δωρεάν

Εκπτώσεις, μουσική, δωρεάν ποτά, δρόμοι χωρίς κίνηση, ξαπλώστρες. Έχετε σκεφτεί κάτι καλύτερο για μια πόλη; Στις 16 Αυγούστου η Seven Dials αναδεικνύει τον πλούτο του πολιτισμού της περιοχής, με ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα όλη την ημέρα σε μια σκηνή, που θα στηθεί στο Dial.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

4. Καρναβάλι στο Notting Hill

Πότε: 24 – 25 Αυγούστου
Πόσο: Δωρεάν

Μια γεύση από Καραϊβική σε συνδυασμό με την ξεχωριστή διάθεση της δημοφιλούς συνοικίας του Notting Hill και η διασκέδαση θα “χτυπήσει κόκκινο”!. Φέτος το Καρναβάλι στο Notting Hill γιορτάζει την 50η του επέτειο και η πρώτη του μέρα είναι αφιερωμένη σε εκδηλώσεις για παιδιά, ενώ η δεύτερη θα υποδεχθεί 60 ομάδες με πολύχρωμα κοστούμια, που θα χορεύουν στους ρυθμούς της δυνατής μουσικής.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

5. Καλλιστεία σκύλων

Πότε: 25 Αυγούστου
Πόσο: 10 ευρώ (£ 8) για προεγγραφή και 12.57 ευρώ (£ 10) την ίδια μέρα

Λατρεύετε τη μόδα και δεν αποχωρίζεστε ποτέ το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Τότε τα καλλιστεία Old Spitalfields Paw είναι για εσάς! Παρακολουθήστε από κοντά ένα μοναδικό σόου, με τα χαριτωμένα τετράποδα και τους συνοδούς τους στην πασαρέλα, με την υποστήριξη των Battersea Dogs και Cats Home.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ