Gourmet Abu Dhabi: Ένα γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά

Ένα από τα πιο συναρπαστικά γευστικά ταξίδια ξεκινά σήμερα στο Αμπού Ντάμπι, με την έναρξη του Gourmet Abu Dhabi, ενός από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ για τους λάτρεις των τροφίμων.

Μια μεγάλη γιορτή στήνεται στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στην οποία συμμετέχουν τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!

Διεθνείς και βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ θα καταπλήξουν το κοινό τους με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, προσφέροντας γαστριμαργικές συγκινήσεις για 16 ολόκληρες ημέρες.

Η τελετή έναρξης του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό Falcon Lawn του Fairmont Bab Al Bahr το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή εννέα masterchefs, όπως ο Christopher Kostow από τις ΗΠΑ, ο Marco Sacco από την Ιταλία, ο Edward Kwon από τη Νότια Κορέα, ο Russell Blaikie από την Αυστραλία, ο Henrik Yde Andersen από τη Δανία, ο Michael Caines από τη Βρετανία, ο Sanjeev Kapoor από την Ινδία και ο patissier Fabrice David από τη Γαλλία.

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 20 σεφ από όλο τον κόσμο, αυτή η lifestyle γαστρονομική γιορτή θα περιλαμβάνει master classes, εκθέσεις τροφίμων, σεμινάρια και γκουρμέ δείπνα σε μια σειρά από κορυφαία ξενοδοχεία.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου με το πολυαναμενόμενο gala βραβείων, όπου θα αναδειχθεί ο κορυφαίος Executive Chef για το 2014.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ