Γιορτάστε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δυο φορές σε μια μέρα!

Είστε από αυτούς που νιώθουν ότι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς περνά γρήγορα και εύχεστε να μπορούσατε να τη ζήσετε δύο φορές τον ίδιο χρόνο;

Μπορεί να σας ακούγεται τρελό, αλλά η ιδιωτική εταιρεία ενοικιάσεως τζετ PrivateFly.com προσφέρει την απόλυτη πρωτοχρονιάτικη εμπειρία! Νοικιάζοντας ένα ιδιωτικό τζετ, θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την αλλαγή του χρόνου, στο Σίδνεϊ και το Λος Άντζελες!

Με τη Γη να περιστρέφεται με 1.038 μίλια την ώρα, κανένα αεροσκάφος δεν μπορεί να νικήσει το χρόνο, παρά μόνο κινούμενο προς τα πίσω στην International Date Line.

Δείτε την προτεινόμενη διαδρομή για το 2014.

20:00 31 Δεκεμβρίου 2013, Σίδνεϊ:

Ας ξεκινήσει το πάρτι Περάστε το βράδυ σας στο Σίδνεϊ, γιορτάζοντας στα πιο δημοφιλή πάρτι της πόλης. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο VIP πάρτι στο NYE Party At The House, μια μοναδική γιορτή στην περίφημη Όπερα του Σίδνεϊ. Αν προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές, επιλέξτε να απολαύσετε το δείπνο σας στο Dining Room του ξενοδοχείου Park Hyatt Sydney, που εκτός των άλλων παρέχει μια μαγευτική θέα στο σόου των πυροτεχνημάτων, που κάνουν τη νύχτα μέρα στο λιμάνι. Μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τη 1 το πρωί του νέου έτους, καθώς το αεροδρόμιο Kingsford Smith απέχει μόλις 12 χλμ μακριά, προσφέροντας 24ωρη πρόσβαση σε ιδιωτικά τζετ.

2:00 1η Ιανουαρίου 2014, Σίδνεϊ:

Απογειωθείτε με το Gulfstream G550 σας Το Gulfstream G550 μεγάλης εμβέλειας τζετ θα σας περιμένει έτοιμο για αναχώρηση και μπορεί να απογειωθεί μόλις λίγα λεπτά μετά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο. Το αεροσκάφος G550 προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, με VIP καθίσματα για 15 άτομα και τελική ταχύτητα 500 κόμβων. Ο χρόνος πτήσης από το Σίδνεϊ στο Λος Άντζελες είναι 13 ώρες και 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι εορτασμοί συνεχίζονται με συστήματα υψηλών προδιαγραφών για μουσική και βίντεο, εκλεκτά κρασιά, σαμπάνια και κατά παραγγελία catering. Υπάρχει ακόμα και η επιλογή ιδιωτικού δωματίου με διπλό κρεβάτι και μπάνιο.

Κόστος: Από 10.931 ευρώ το άτομο (πλήρες κόστος ναύλωσης αεροσκάφους 163.969 ευρώ για 15 επιβάτες )

20:15 31 Δεκεμβρίου 2013, Λος Άντζελες:

Ενώ στο Σίδνεϊ τα πάρτι για το νέο χρόνο συνεχίζονται, η νύχτα είναι ακόμα νέα στο Λος Άντζελες. Θα προσγειωθείτε ανανεωμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή, στο αεροδρόμιο Van Nuys, που δέχεται αποκλειστικά ιδιωτικά τζετ.

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο είναι τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα του Μπέβερλι Χιλς. Το Cleopatra’s Ball προσελκύει πλήθος κόσμου στο Αιγυπτιακό Θέατρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να δειπνήσετε σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια του Λος Άντζελες, όπως το Crustacean, που φημίζεται για την ασιατική του κουζίνα και το εντυπωσιακό ενυδρείο του.